Scroll Top
Ratius 50 år

RATIUS FYLLER 50 ÅR!

Preventiva i Paris eller HOST i Milano? Expo Roslagen eller A+A i Düsseldorf?

Ratius Mässbyrå grundades år 1969 och vår historia präglas av alla de personer som är, eller har varit med på vår resa genom åren. Alla och envar tillför kunnande och erfarenheter, vilket formar Ratius till ett av de mest välrenommerade företagen inom vår bransch.

Oavsett mässa tar vi fram den montern som du behöver. Hos oss hittar du alla delar i monterprocessen under ett och samma tak. Diskutera dina idéer med våra designers och låt våra projektledare och produktionspersonal ta det från idéer till färdig monter. I 50 år har Ratius hjälpt sina kunder nå framgång med smarta, genomtänkta mässmontrar och grafisk profilering.

Nu fyller Ratius 50 år!

Företaget har sedan starten haft två huvudägare. Ratius grundades av Rune Petterson 1969. Bengt-Uno Mattsson har sedan 1986 varit huvudägare och äger idag 100% av företaget. Vår styrka är att erbjuda designade lösningar inom mässor, utställningar och events samt genomförandet av hela projekt åt våra kunder.

Företaget har en egen anläggning med grafisk produktion, lager, kontor och utställning i Norrtälje.

Låt oss på Ratius hjälpa dig att skapa din unika mötesplats.

Vi har utvecklats genom satsningar på monterdesign och på den allt mer återkommande internationella mässmarknaden. Vi tillmötesgår även kundernas lokala behov av att synas via t.ex. skyltar, bildekor och egna utställningar. Det blir allt viktigare för företag och organisationer att nå ut till och möta sina möjliga kunder.

Vår prisbelönta design hjälper våra kunder att synas i marknadsföringsvimlet.

ratius fyller 50 år

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.