Scroll Top

Expo Roslagen: Mässan i norrtälje

Expo roslagen är Den lokala mässan som drar mängder med besökare!

Expo Roslagen, mässan med stort M i Norrtälje arrangeras vartannat år och i år var det sjätte gången eventet gick av stapeln och andra gången som vi på Ratius Mässbyrå hjälpte till med monterdesign och monterservice. Vi är otroligt stolta och glada över en lyckad mässa för alla utställare. Vill du veta mer om vad vi på Ratius kan göra för just dig så finns vi här.

Följ oss på Facebook och Instagram så får du mer inspiration.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.