Scroll Top
Montersystem för alla typer av mötesplatser

montersystem för alla typer av mötesplatser

Portabla montersystem är flexibla och lätta att använda

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent. Väljer du dessutom print på båda sidor av tyget exponeras ditt budskap perfekt i miljöer där det är mycket rörelse och besökare kommer från olika håll. Läs mer om alla våra portabla system för inomhusbruk och utomhusbruk.

Våra montersystem är enkla och smidiga att montera:

1. Klicka ihop de fyra ramdelarna
2. Trä ditt tygprint över ramen
3. Stäng kardborren
4. Sätt dit fötterna
5. Klart!

Portabla montersystem

Välj tillbehör: Hyllplan, monitorhållare, spotlights, broschyrställ, plåsterhållare etc.

Monterdisk

Lätt att packa, lätt att transportera, lätt att förvara!

Packa, transportera och förvara din montervägg i det magiska emballaget som kan förvandlas till en disk med många användningsområden. Inuti finns lösa hyllplan och på fronten monteras en printad bildvåd som enkelt går att uppdatera vid behov.

Stick ut, tag plats, använd Ratius!

Behöver du hjälp inför en mässa eller ett event?

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Segers monter på Umami 2023
27 feb: Så skapar du mässans bästa monter

Skapa mässans bästa monter med hjälp av våra tips, uppdelade i 4 faser, som hjälper dig att hålla fokus på ditt mål att skapa bästa tänkbara mässmonter. I de fyra faserna delar vi med oss av mer än 50 års kunnande kring att projektleda mässmontrar och utställningar. Skriv ut listan för att spara till nästa mässplanering eller ta vår hjälp med helheten.

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Är du inte en ninja i planering? Då ska vi göra det enkelt för dig genom 5 väldigt enkla tips som du kan följa för att få din mässmonter på banan. Från tidsplan till reflektion. Men om du istället vill ge dig på att bli(!) en ninja i monterplanering så kika istället på vårt senaste inlägg där du får helheten uppdelad i 4 faser!

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.