EXPERTER PÅ MÄSSOR OCH EXPO

Vi tar helhetsansvaret från idé till färdig monter och ger dig en monter utöver det vanliga. Hos oss hittar du allt du behöver för mässor och expo.

 

Ratius Mässbyrås mål är att skapa miljöer och mötesplatser, som skiljer våra kunder från mängden. Under ett halvt sekel har vi skaffat kompetens och erfarenhet inom exponering, möten och grafisk produktion.
Mässor och expo

50 ÅR AV MÄSSOR OCH EXPO

Vårt fokus när det gäller monterdesign är det personliga mötet och att designen speglar kundens erbjudande och varumärke. Genom vår historia har vi en lång erfarenhet av monterdesign och mässor, som vi gärna delar med oss av till våra kunder.

Hos oss får du en nyckelfärdig monter. Vi på Ratius Mässbyrå tar helhetsansvaret för hela processen – från idé till färdig monter.

RÄTT MONTER FÖR DIG

Vi ser till att skapa en WOW–upplevelse när vi designar montrar och levererar expomaterial till mässor runtom i världen. Våra montrar ska lyfta ert varumärke till nya nivåer.

I vår design beaktas alla parametrar oavsett vilken mässa du ska ställa ut på. Vi går genom allt från besöksflöden till säljytor, andra regler och tekniska förutsättningar.

VÅRA MONTRAR OCH MONTERKONCEPT

När det gäller mässor är trenderna väldigt individuella, beroende på mässa, event, målgrupp och budget. Vårt fokus när det gäller monterdesign är det personliga mötet och att designen speglar ert erbjudande och varumärke. Vårt mål är att skilja dig från mängden.

Vi hjälper er välja rätt typ av monter. Alternativen är många, men vi finns här för att vägleda er genom processen.

MONTERKONCEPT

En unik mässmonter, som kan skalas upp och ner, beroende på förutsättningarna, är det ultimata monterkonceptet. Med flexibel design kan mycket av materialet användas mer än en gång. Därför hjälper vi er att systematiskt analysera era behov, så att ni kan göra smarta investeringar som håller över tid.

monterkoncept

HYRMATERIAL

Vi har tagit fram ett eget hyrmaterial i form av diskar och podier. Produkterna är gjorda i lätta grafiska material, som vi enkelt profilerar om för bästa exponeringen av ert budskap. Materialet kan användas både inomhus och utomhus och kombineras med olika typer av tygväggar eller systemlösningar.

hyrmaterial

PORTABLA MONTRAR

Med portabla system kan ni på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång ni använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra för den enkla mässmontern, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

portabla montrar

SAMLINGSMONTRAR

Vi har lång erfarenhet av att projektera olika typer av samlingsmontrar, både nationellt och framförallt internationellt. I en samlingsmonter samlas flera olika varumärken på en och samma yta, under ett gemensamt tema eller budskap. Detta ger en större impact på mässan och möjlighet till större och bättre exponering och ett ökat besöksflöde.

samlingsmontrar

DIGITALA MONTRAR

Vill du höja tekniknivån i din monter, skapa interaktiva upplevelser och digitalisera dina budskap? Vill du skapa en interaktion med olika digitala kanaler för att få eventet att leva före, under och efter mässan? Tillsammans med våra teknikpartners tar vi fram lösningar för att skapa det som skiljer just dig och ditt företag från mängden.

digitala montrar

UPPLEVELSEMONTRAR

Låt besökarna få en upplevelse av ditt varumärke! Tänk på att ju fler sinnen som stimuleras, desto större chans är det att göra ett bestående intryck. Dofter, färger, ljud, ljussättning, smak och känna allt är möjligt. Varför inte anlita en kock eller hålla tävlingar? Kanske kan du bygga en interaktiv monter som styrs av sensorer?

upplevelsemonter

HYBRIDMONTRAR

Hybridmässor – det nya normala. Covid-19 har öppnat upp 90-talets diskussioner om de virtuella mässor. Det handlar om att utnyttja möjligheten att kombinera två världar, till en hybrid – En hybridmässa.
Att utnyttja alla de kanaler som erbjuds när den fysiska mässan kombineras med den digitala/virituella. Mässan pågår inte bara när den fysiska plattformen är öppen, den pågår on-demand. Låt oss prata mer om hur ert behov ser ut när det gäller hybridmontrar.

ratius mässbyrå

Mässor och expo utomlands

För en framgångsrik mässa krävs ett bra innehåll och ett bra monterkoncept. Det gäller oavsett om du ska delta på en nationell eller en internationell mässa.

När det gäller internationella mässor behöver du göra en ännu större ansträngning för att nå framgång. Det gäller att välja rätt mässa, rätt hall och bästa monterplacering för ett lyckat resultat. Dessutom behöver man vara uthållig.

ANNAT LAND, ANDRA REGLER

Vi hjälper dig med alla regler som finns på de olika mässanläggningarna runt om i världen och delar med oss av vår kunskap om besöksflöden, säljytor och produktexponering. När vi designar en monter tar vi med alla parametrarna så att du når bästa affärsresultat för ditt mässdeltagande.

mässor och expo utomlands

MER OM MÄSSOR OCH EXPO

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

KONTAKTA OSS

Nyfiken på våra tjänster? Eller kanske har du frågor angående någon av våra produkter? Behöver du tänka genom er mässtrategi eller göra en ny roadshow? Ska ni ha ett event? Kanske behöver ni nya idéer eller inspiration för att göra om er mässmonter och ert showroom. Oavsett är Ratius Mässbyrå det rätta valet. Sänd oss en förfrågan så kontaktar vi er på en gång!

 • Mässor och expo
 • Utställningar och events
 • Grafisk profilering

  Intresserad av

  Mässor och expoUtställningar och eventGrafisk profileringAllt

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.