Scroll Top

EXPERTER PÅ MÄSSOR OCH EXPO

Vi tar helhetsansvaret från idé till färdig monter och ger dig en monter utöver det vanliga. Hos oss hittar du allt du behöver för mässor och expo.

 

Ratius Mässbyrås mål är att skapa miljöer och mötesplatser, som skiljer dig från mängden. Under ett halvt sekel har vi skaffat kompetens och erfarenhet inom exponering, möten och grafisk produktion.
Mässor och expo

50 ÅR AV MÄSSOR OCH EXPO

När du kontaktar oss så lägger vi stort fokus vid det personliga mötet innan vi påbörjar monterdesignen. Det hjälper oss att skapa en design som speglar ert varumärke och din vision för mässan. Vi har lång erfarenhet av monterdesign och mässor, kunskap som vi mer än gärna delar med oss av till dig som kund.

Vi på Ratius Mässbyrå tar helhetsansvaret för hela processen kring mässor och expo – från idé till nyckelfärdig monter.

Helhetsleverantör – Mässor och expo

Med målet att skilja dig från mängden.

Ratius Mässbyrå är en ledande helhetsleverantör av mässmontrar med 50 års erfarenhet av att skapa unika montrar och monterkoncept för alla tänkbara mässor och events.

Läs mer om Ratius som partner för mässmontrar i Sverige och utomlands.

MONTERDesign

När du kontaktar oss för en mässa/expo så tar vi fram en unik design som speglar ert varumärke. Våra designers har flera år i rad vunnit fina priser för unika mässmontrar som gett stort genomslag på mässgolvet i Sverige och utomlands. Välkommen att testa oss för att se hur vi skulle designa er mässmonter!

Design-Ratius

produktion

Vi gör all grafisk produktion inhouse och har därför kontroll över hela processen när vi producerar innehåll till er mässmonter. Det är få saker vi inte kan hjälpa till med och vi testar konstant nya idéer. Det ger oss och våra kunder en stor fördel på mässgolvet där vi skapar unika montrar med kundunika lösningar.

Zhenni

Byggnation

Våra monterbyggare har stor erfarenhet av alla tänkbara byggnation på höjden och bredden. I mässhallen ska allt levereras på kort tid vilket ställer höga krav på planering, precision och kvalitet. Vi hjälper dig med allt från planering till produktmontering, ljussättning, ljud och annan teknik på plats.

Projektledning

Vi har lång erfarenhet av att projektera olika typer av mässor och expo, både i Sverige och utomlands. När du kontaktar oss får du en dedikerad projektledare som följer dig från första mötet till överlämning på mässgolvet. Det är för många en trygghet att ha samma kontaktperson genom hela projektet.

Uppföljning

När vi har hjälp dig att genomföra ett event, en mässa eller ett expo så tar vi alltid ett uppföljningsmöte. Där ser vi tillsammans över vad som gick bra på mässan och vad som kan justeras till nästa mässa, anteckningar som är otroligt bra att ha med sig till planeringen av nästa mässmonter. Vi pratar smått som stort, ofta är detaljerna i fokus.

Lagerhållning

Har ni ett monterkoncept som inte får plats på kontoret mellan mässtillfällena? Då kan ni ta hjälp av vår lagringstjänst. Vi har möjlighet att lagerhålla ditt mässmaterial på pall till nästa mässa och se till att det hålls snyggt och fräscht under tiden. Vi kan skicka materialet till olika events mellan mässorna och vi uppdaterar med enkelhet ert budskap.

Allmänna villkor

Läs mer om mässbranchens allmänna villkor.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.