VI GUIDAR DIG TILL EN LYCKAD MÄSSA

Ta del av våra guider! Här får du tips och tricks för hur du kan uppnå dina mål för mässan eller eventet. Våra guider är lättöverskådliga checklistor som du kan ta med dig när det är dags för expo.
ORIGINAL-
FRAMSTÄLLNING

Hos oss kan du välja att lämna egna original. Säkerställ kvaliteten på originalen genom att läsa igenom vår lathund.

RÅDGIVNING vid monterval

Vi vet hur besökarflöden fungerar i mässhallen, därför hjälper vi dig att placera din mässmonter och riktar den rätt.

CHECKLISTA MONTER

Din monter ska bli så bra som möjligt. Därför behöver vi få underlag för att förstå din verksamhet och dina önskemål.

UTBILDNING AV MONTERPERSONAL

Hjärtat i ett mässdeltagande är den personliga kontakten mellan dig och din kund. Vi utbildar din personal inför mässan.

LÄS VÅR LATHUND FÖR ORIGINAL

Våra AD’s är experter på grafisk profilering och hjälper gärna till med att formge och ta fram original. Det är även fullt möjligt för er att lämna in era egna original. I det fallet ställer vi vissa krav vad det gäller bild, färg, utfall, filformat och dylikt. Detta för att säkerställa kvaliteten. När ni skickar material till oss material går vi igenom era original och säkerställer kvaliteten innan produktion.

Ladda hem den kompletta guiden för hur vi föredrar originalen genom att klicka på knappen.

Behöver du instruktioner på engelska – klicka här.

Vi HJÄLPER DIG VÄLJA RÄTT MONTER

Tack vare vår långa erfarenhet från expobranschen, kan vi hjälpa dig med rådgivning när du behöver fatta strategiska beslut beträffande mässa och monterplacering.

Vi vet hur besöksflöden fungerar i mässhallen och kan hjälpa till med att placera din monter rätt i hallen. Självklart leder vi ditt projekt ända in i mål, oavsett var i världen vi befinner oss.

LÄS VÅR CHECKLISTA FÖR MONTERDESIGN

Inför designen av ett nytt monterförslag behöver vi en hel del info för att förstå oss på er verksamhet. Fakta om mässhallen, om marknadsföringen av mässan och förväntat antal besökare på mässan, är några exempel. Det är bra om du tänkt igenom allt från idé till planen med ditt mässdeltagande. Vilka produkter och tjänster vill ni presentera? Vad har ni för tankar om hur er monter ska se ut, vad ska besökaren få med sig från er monter? Alla dessa saker och en tydlig tidsplan, hör till några av de grundläggande förutsättningarna för en lyckad mässa.

Våra guider är fulla av värdefulla tips. Klicka för att ladda ner.

VI UTBILDAR DIN MONTERPERSONAL

Hjärtat i ett mässdeltagande är den personliga kontakten, men ingen mässa blir bra om inte alla i mässmontern är trygga i sin roll. Därför behöver alla som bemannar montern veta varför ni ställer ut och vilka mål ni har med arbetet på mässan. För att säkerställa detta, rekommenderar vi alltid att ni har en kick-off inför ert mässdeltagande.

Vi på Ratius Mässbyrå utbildar er monterpersonal, för att garantera att ert mässdeltagande blir så bra som möjligt. I samarbete med partners har vi tagit fram ett utbildningsupplägg där ni lär er hur ni ska agera för att få ut så mycket som möjlig av en mässa eller ett event.

Här får ni tips och idéer på hur ni kan förbereda er inför mässan, hur ni ska agera under mässan och hur ni ska följa upp. Nu finns även tillgång till digitala monteragerandeutbildningar i olika nivåer.

DIGITAL MONTERAGERANDE UTBILDNING

När ni beställer en monter av Ratius Mässbyrå ingår en digital utbildning i monteragerande, så att ni är väl förberedda när ni står i er nya monter. Kursen lär er hur ni gör ett effektivt monterarbete och vad ni kan göra för att inspirera och motivera ert mässteam.

Det enda ni behöver är en dator, mobil eller surfplatta. Perfekt på arbetsplatsen, i konferensrummet – var som helst.

FLER TIPS OCH TRICKS

Ljudabsorbenter
24 mar: Ljudabsorbenter

Ljudabsorbenter med trycket du vill ha. Dämpa ljudet och ekot på kontoret eller i konferensrummet med hjälp av ljudabsorbenter med de motiv du vill ha.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.