Scroll Top

RESVÄSKA TILL MÄSSDISK:

Det magiska emballaget som rymmer mässväggen…

resväska till mässdisk

… som blir en disk med många användningsområden.
Intresserad? Kontakta oss på Ratius Mässbyrå.

disk - användningsområden

Allt i ett när resväskan blir till en mässdisk! Väskan rymmer dessutom mer än bara själva disktillbehören.

Vill ni ge ert budskap extra uppmärksamhet – på mässan, eventet eller i köpcentret? Använd vår upplysta version av den populära disken (bild 1). Ska ni ha ett utomhusevent – ta med disken ut. Med skraptålig och vattenavvisande bordsskiva klarar den långvarigt utomhusbruk – oavsett väder och vind (bild 2).

bild 3

Väljer ni även en BioCote®-skyddad bordsskiva så går det finfint att servera mat och dryck på disken – ytan är hygienisk och lättskött (bild 3). Lägg till en ”header” för att skapa en kiosk eller registreringsdisk – perfekt vid sportevenemang, konferenser och pressevents (bild 4).

Testa du också – från resväska till mässdisk på bara några minuter!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.