Scroll Top

SPEGLA ditt varumärke i rätt miljö!

En nyhet för profilering som underlättar ert event – oavsett om ni är på ett köpcenter, i er egen utställning, som fotovägg till ett event, eller som komplement till er portabla mässmonter. Spegla ert varumärke på rätt sätt i rätt miljö med hjälp av våra smarta produkter.

Denna tygvägg går att få med dubbelsidigt budskap printat på ett flamsäkert tyg.

Enkel och smidig montering:
1. Klicka ihop de fyra ramdelarna.
2. Trä din tygprint över ramen.
3. Stäng kardborren.
4. Sätt dit fötterna.
5. Klar!

spegla ditt varumärke

Tillbehör:
monitorbehållare, broschyrhållare och hyllplan.

spegla ditt varumärke i rätt miljö

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.