Scroll Top

HÖGKLASSIG GRAFISK PROFILERING

Ditt varumärke är din identitet och det är viktigt att du exponerar ditt varumärke på rätt sätt och på rätt plats. Att det behandlas varsamt och efter de riktlinjer ni har satt upp.

Vi på Ratius Mässbyrå hjälper dig med allt ifrån skiss och idé till produktion och montering, så att ditt varumärke exponeras på bästa sätt.

Grafisk Profilering

IGENKÄNNING MED GRAFISK PROFILERING

Vi gör all grafisk produktion inhouse och har därför kontroll över hela processen. Det är få saker vi inte kan hjälpa er med. Vi levererar allt från stora bilder på tyg i högsta fotokvalitet, ljuslådor, banderoller, folieprint och skärning, roll-ups, pop-up väggar, utskurna planprintade skyltar, bildekorer och mycket, mycket mer.

MED DEN SENASTE TEKNIKEN

Vi investerar fortlöpande i den senaste tekniken för vår produktion med målet att utveckla oss och det vi levererar, men också med hänsyn till miljön. Tack vare vår in-house produktion kan vi tillåta oss att tänka utanför ramarna! Som kund hos oss får du alltid högklassig service och full trygghet, oavsett om det gäller ett större eller mindre uppdrag.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

ALLT DU BEHÖVER INOM GRAFISK PROFILERING

Hos oss kan du få hjälp med allt från enkla skyltar till tygvepor, tält, banderoller, dekaler, ljuslådor, pop-up väggar och mycket mer. När du vill synas så finns vi här med en uppsjö av produkter att välja mellan. Vi är gärna med redan på idéstadiet för att hjälpa ert företag att hitta den bästa lösningen.

Vi profilerar ert varumärke och era erbjudanden i inomhus- och utomhusmiljöer med hjälp av utvalda kvalitetsprodukter och erbjuder allt du kan tänka dig inom grafisk profilering. Välkommen till oss på Ratius Mässbyrå – 50 års erfarenhet av företagsprofilering.

Portabla system inomhus

Med portabla system kan ni på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång ni använder dem. De modulära systemen ger dig stor flexibilitet för att passa era olika behov. Det finns en mängd olika system och vi på Ratius Mässbyrå har jobbat med högkvalitativa portabla system sedan roll-upen uppfanns.

portabla system

Rollup’s, pop-up tygväggar, podier / mässbord, broschyrställ, displayställ m.fl.

Portabla system utomhus

Vi har portabla system för ditt utomhusevent, såsom flaggor, tält, pandor, puckar, outdoor-skyltar, trottoarpratare, diskar, roll-uper med mera. Lyft ert event och ert varumärke genom att profilera er rätt med lätta, smidiga portabla system för utomhusbruk.

Portabla utomhussystem

Beachflaggor, pop-up tält med tryck, gatupratare, utomhusdisplay m.fl.

FASADSKYLTAR med & utan ljus

Hos oss ska det vara enkelt att beställa fasadskylt – därför hjälper vi er med helheten från design till montering. En fasadskylt visar upp ditt företag både på kort och långt avstånd beroende på vilken storlek du väljer på din skylt. Vi erbjuder fasadskyltar i många olika material och storlekar.

fasadskylt

Fasadskylt, flaggskylt, tygvepa, banderoll, byggskylt, ljusskylt, ljuslåda, vägvisare m.fl.

BILDEKOR

Design och montage av bildekorer från en enkel logo till foliering och battenburg vinyl. I vår egen bilhall stripar vi allt från cyklar till lastbilar snabbt och effektivt med högsta kvalitet och design. Sedan 2014 använder vi blyfria och REACH-certifierade folier.

bildekor

Bildekor, design, permanent foliering, magnetmatta, helfoliering bil/cykel/lastbil m.fl.

LJUSLÅDOR

Förstärk ert budskap med en ljuslåda – inomhus eller utomhus, i taket eller helt fristående eller varför inte en portabel? Passar i olika miljöer och har många användningsområden, allt från tillfälliga butikskampanjer, till permanenta utställningar. Finns i ett flertal storlekar.

portabel ljuslåda

Ljuslådor och ljusskyltar för inomhus och utomhus, på väggar eller i tak och i alla tänkbara storlekar och former.

SKYLTAR och DEKOR

Vi planprintar skyltar med UV-LED teknik, fräser till olika format och former eller lösa bokstäver. Vi använder olika material beroende på användnings-område, allt från den enklaste skylten till den som ska hålla för väder och vind utomhus.

skyltar och dekor

Ljudabsorbent med eget tryck, fototapet, foliedekor på vägg eller fönster, golv- och väggdekaler.

Kontakta oss för OFFERT

Vi hjälper ert företag att synas och locka besökare med allt från printade skyltar, tavlor och bildekor till mässmontrar och hela event med beachflaggor, tryckta tält och gatupratare. Beskriv i meddelandet vad du önskar hjälp med så hör vi av oss till dig inom kort!

Välkommen till Ratius – 50 års erfarenhet av möten och events.

 • Skyltar för inomhus och utomhus
 • Ljudabsorbenter med eget tryck
 • Väggdekor och fototapet
 • Rollup’s och pop-up väggar
 • Bildekor
 • Ljusskyltar och ljuslådor
 • Letar du istället efter en partner för din mässmonter? Läs mer här.
 • Vill du ha hjälp att skapa ett event eller roadshow? Läs mer här.

  Intresserad av

  MässmonterRoadshow/eventInredning kontor/butikRollup/Portabla system/FlaggorSkyltar/BanderollerBildekorDesign

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  MER OM GRAFISK PROFILERING

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.