HÖGKLASSIG GRAFISK PROFILERING

Ditt varumärke är din identitet och det är viktigt att du exponerar ditt varumärke på rätt sätt och på rätt plats. Att det behandlas varsamt och efter de riktlinjer ni har satt upp.

Vi på Ratius Mässbyrå hjälper dig med allt ifrån skiss och idé till produktion och montering, så att ditt varumärke exponeras på bästa sätt.

Grafisk Profilering

IGENKÄNNING MED GRAFISK PROFILERING

Vi gör all grafisk produktion inhouse och har därför kontroll över hela processen. Det är få saker vi inte kan hjälpa er med. Vi levererar allt från stora bilder på tyg i högsta fotokvalitet, ljuslådor, banderoller, folieprint och skärning, roll-ups, pop-up väggar, utskurna planprintade skyltar, bildekorer och mycket, mycket mer.

MED DEN SENASTE TEKNIKEN

Vi investerar fortlöpande i den senaste tekniken för att hela tiden utveckla oss och det vi levererar, men också för att vi ska kunna ta de miljöhänsyn vi kräver. Tack vare vår in-house produktion kan vi tillåta oss att tänka utanför ramarna! Som kund hos oss får du alltid högklassig service och full trygghet, oavsett om det gäller ett större eller mindre uppdrag.

Vill du veta mer? Kontakta oss! Nedan följer ett antal exempel:

ALLT DU BEHÖVER INOM GRAFISK PROFILERING

Ratius Mässbyrå levererar allt från enkla skyltar till tygvepor, tält, banderoller, dekaler, ljuslådor, portabla system och allt du kan tänka dig inom grafisk profilering.

Vi profilerar ert varumärke och era erbjudanden i din inne- eller utemiljö.

PORTABLA SYSTEM

Med portabla system kan ni på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång ni använder dem. De modulära systemen ger dig stor flexibilitet för att passa era olika behov. Det finns en mängd olika system och vi på Ratius Mässbyrå har jobbat med högkvalitativa portabla system sedan roll-upen uppfanns. Låt oss hjälpa er med era val!

portabla system

UTOMHUSEXPO

Vi har portabla system för ditt utomhusevent, såsom flaggor, tält, pandor, puckar, outdoor-skyltar, trottoarpratare, diskar, roll-uper med mera. Lyft ert event och ert varumärke genom att profilera er rätt med lätta, smidiga portabla system för utomhusbruk. Vi på Ratius Mässbyrå hjälper er att välja rätt system.

FASADSKYLTAR

De fasadljusskyltar som vi säljer tillverkas av polykarbonat, samma okrossbara plast som används i flygplansfönster. Det gör skyltarna hållbara och väderbeständiga och lätta. Fasadvepor är en populär produkt för den som vill exponera sina budskap tillfälligt. Fasadveporna är prisvärda, slittåliga och kräver inte permanent bygglov.

fasadskylt

BILDEKOR

Design och montage av bildekorer från en enkel logo till helfoliering och battenburg vinyl. I vår egen bilhall stripar vi era bilar snabbt och effektivt med högsta kvalitet och design. Sedan 2014 vi använder blyfria och REACHcertifierade folier.

bildekor

LJUSLÅDOR

Förstärk ert budskap med en ljuslåda – inomhus eller utomhus, i taket eller helt fristående eller varför inte en portabel? Passar i olika miljöer och har många användningsområden, allt från tillfälliga butikskampanjer, till permanenta utställningar. Finns i ett flertal storlekar.

portabel ljuslåda

SKYLTAR och DEKOR

Vi planprintar skyltar med UV-LED teknik, fräser till olika format och former eller lösa bokstäver. Vi använder olika material beroende på användnings-område, allt från den enklaste skylten till den som ska hålla för väder och vind utomhus.

skyltar och dekor

CORONASKYDD: NYA KRAV – NYA LÖSNINGAR

Ratius utvecklar Coronasäkra produkter för att hitta de bästa lösningarna för att virussäkra mässor och möten. Vi har tagit fram ett antal olika produkter för Coronaskydd, som kan hjälpa dig, din personal och dina kunder att känna sig trygga. På mässan, på arbetsplatsen, i butiken, i banken och på evenemanget.

CORONASÄKRA DIN BRANSCH

Ratius levererar virusskydd och coronasäkra produkter till alla typer av branscher. Oavsett om du jobbar inom vård om omsorg, butik eller dagligvaruhandel, restaurangbranschen, på kontor eller inom skola och utbildning har vi det du behöver för att säkra din verksamhet. Vi har även anpassade produkter för kultur och idrott samt evenemang och möten.

MER OM GRAFISK PROFILERING

KONTAKTA OSS

Nyfiken på våra tjänster? Eller kanske har du frågor angående någon av våra produkter? Behöver du tänka genom er mässtrategi eller göra en ny roadshow? Ska ni ha ett event? Kanske behöver ni nya idéer eller inspiration för att göra om er mässmonter och ert showroom. Oavsett är Ratius Mässbyrå det rätta valet. Sänd oss en förfrågan så kontaktar vi er på en gång!

 • Mässor och expo
 • Utställningar och events
 • Grafisk profilering

  Intresserad av

  Mässor och expoUtställningar och eventGrafisk profileringAllt

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.