Utställningar och events

UTSTÄLLNINGAR
& EVENTS

Närhet som säljer. LÄS MER

SHOWROOMS, UTSTÄLLNINGAR OCH EVENTS

Vi på Ratius Mässbyrå designar, producerar och levererar till alla typer av utställningar, events, roadshows och showrooms.

Att handla via nätet har många fördelar, men att få klämma och känna fysiskt på produkter ska inte underskattas. Med ett showroom, en fast utställning eller en roadshow kan vi se till att era produkter presenteras för kunden på bästa möjliga sätt oavsett var ni befinner er.

EVENT – VARMT VÄLKOMMEN TILL VARSOMHELST!

Det finns inget som kan ge er målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. Vi levererar effektfulla eventmiljöer i alla sorters lokaler, ni står för innehållet och vi på Ratius Mässbyrå skapar scenografin.

Här ser du vår kund Slättös showroom. Snyggt, lättillgängligt och skapar igenkänning för ditt varumärke – hör av dig för mer inspiration.

ROADSHOW – din mobila utställning

Åk till era kunder med er utställning. Ni väljer ut era mest intressanta målgrupper och koncentrerar resurserna på dem ni verkligen vill träffa.
Relationen med kunderna stärks på ett sätt som inte går att jämföra med andra aktiviteter. Med ert mobila showroom snittar besöken på 45 – 60 minuter. På en roadshow slipper ni konkurrens, störningar och tidspress!

Ni kan kombinera flera mål och enkelt växla mellan målgrupper och budskap under turnéns gång. Dessutom kan ni kombinera produktdemo med seminarier/utbildningspass och kvalitativa kundsamtal.

abb roadshow

MER OM UTSTÄLLNINGAR OCH EVENTS

gamer vs skogsmulle
18 aug: Gamer vs Skogsmulle

Gamers vs Skogsmulle. Digitalt vs Analogt. B2C vs B2B. Vi har alla typer av kunder och skiljer dig från mängden oavsett uppdraget. Kolla in våra referenser!

Ratius 50 år
19 maj: Ratius 50 år!

Ratius fyller 50 år i år! I över 50 år har vi skapat unika mötesplatser för våra kunder i Sverige och internationellt. Oavsett mässa är vi det säkra valet!

KONTAKTA OSS

Nyfiken på våra tjänster? Eller kanske har du frågor angående någon av våra produkter? Behöver du tänka genom er mässtrategi eller göra en ny roadshow? Ska ni ha ett event? Kanske behöver ni nya idéer eller inspiration för att göra om er mässmonter och ert showroom. Oavsett är Ratius Mässbyrå det rätta valet. Sänd oss en förfrågan så kontaktar vi er på en gång!

  • Mässor och expo
  • Utställningar och events
  • Grafisk profilering

Intresserad av

Mässor och expoUtställningar och eventGrafisk profileringAllt

Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

Läs vår integritetspolicy