Scroll Top
vi vann årets monter 2017

Vi gjorde det! Vi vann Årets Monter!

Ratius kammade hem ett guld, ett silver och ett brons vid prisutdelningen av Årets monter – Swedish Exhibition Industry Design Awards – The Golden Square – för det gångna årets bästa monterproduktioner.

Stort tack till våra kunder Primewine, Hellberg Safety och HSB för förtroendet!

Vinnarna tillkännagavs igår på Expodagarna på Stockholmsmässan.
Expodagarna fortsätter idag och i morgon, så passa på och kom dit och lyssna på intressanta kostnadsfria föredrag.

Vill du också ha en prisvinnande monter? Kontakta Ratius, vi vann ju faktiskt årets monter :).

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.