Scroll Top
lysande lätt logo
…vi är så nöjda med skylten till SALT & SEA, blev riktigt snyggt!

Lysande lätt logo

Vårt senaste tillskott på restaurangfronten i Norrtälje SALT & SEA fick i förra veckan upp sin skylt. En lysande lätt logo. Snygg, stilren och tydlig med vit front, svarta sidor och ramar.

Vikten? 8 kg.

Skylten är tillverkad i det okrossbara materialet polykarbonat och tack vare den unika konstruktionen blir den skonsammare för både montören och fasaden. Dessutom är den mer miljövänlig än en traditionell skylt då vi använder betydligt mindre material – mindre plast, mindre aluminium. 

Vill ni se den? Kontakta oss för ett personligt möte (och kanske en lunch?) på Ratius Mässbyrå.

Visste du att vi är experter på att ta fram unik design för att ditt företag ska synas på allra bästa sätt? Oavsett om det är en mässa, ett showroom, eller grafisk profilering i allmänhet. Hör av dig så lyfter vi din visuella kommunikation till nya nivåer!

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.