Scroll Top
närhet som säljer

Närhet som säljer

Besök vårt showroom – närhet som säljer. Att handla via nätet har många fördelar, men som kund kan man sakna att få se produkten – på riktigt. Ibland vill man helt enkelt klämma och känna innan man bestämmer sig. Många vill också kunna ställa frågor om produkten direkt till en person på plats, utan att behöva använda sig av krångliga kundtjänstformulär eller olika chattar.

I vårt showroom kan ni hitta inspiration att skapa ett eget showroom, en fast utställning, eller en roadshow som ser till att era produkter presenteras för kunden på bästa möjliga sätt.

Gillar du också personliga möten? Besök oss så pratar vi mer!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.