Scroll Top
utställningar och showrooms
utställningar och showrooms - färdig produkt

Utställningar och showrooms – närhet som säljer

Näthandel är bra på många sätt, men som kund kan man sakna att få se produkten – på riktigt. Många kunder vill kunna ställa frågor direkt till en person på plats. Vi kan med utställningar eller showrooms se till att era produkter och varumärken presenteras för kunden på bästa möjliga sätt.

Utställningar och showrooms: Design och funktion

SLÄTTÖ’s showroom i Nykvarn är inredd i en hyrd container. Ett rum som fungerar som inspiration och intresseväckare för deras lägenheter – 24 timmar om dygnet. Detaljer: Belysta plexitavlor med bakomliggande tryck för snyggt djup, monterade på vägg med distanser. På den fönsterlösa kortväggen exponeras varumärket SLÄTTÖ med stora utfrästa bokstäver. Det grå parkettgolvet fortsätter upp på kortväggen för att skapa känsla av rymd i rummet. Här monteras även en utfräst växt i plexi.

Låt oss på Ratius förverkliga era idéer. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!
Eller titta in här och här. Välkomna!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.