Scroll Top
åres monter - the golden square

Till Årets monter ”The Golden Square” i kategorin Digital interaktivitet…

Vi är nominerade till Årets monter The Golden Square! Med fokus på Digital Interaktivitet eller hur digital teknik använts i en mässmonter för att öka deltagandets effekter genom t ex sociala medier, appar, gamefication etc.

I HP’s monter på Dreamhack Summer fanns tortyrkammaren – en skapelse där mässbesökarna köade för att få torteras med kolsyrerök och stroboskopljus, få snurras runt, slängas bakåt osv, samtidigt som de spelade ett bilspel.

Tortyrkammaren var oerhört uppskattad och köerna långa. Och för att även köandet skulle vara kul och lockande fanns ett mobilspel specifikt framtaget för detta tillfälle. Highscore uppdaterades kontinuerligt på skärmar som var placerade ut mot gången.

Mässan efter kompletterades allt med en sociala medier expert som livesände och uppdaterade alla flöden under hela mässan.

Projektet gjordes i nära samarbete med vår kund Minnesota Communication och HP såklart.

Vill ni också ha en digital, interaktiv monter? Klicka här för kontakt!

Vill du läsa mer om Ratius monterdesign? Klicka här!

årets monter - digital interaktivitet

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.