Scroll Top
Hybridmässa i Madrid

Estro congress 2021 Hybridmässa i madrid

Hybridmässa – det nya normala

Covid-19 har öppnat upp 90-talets diskussioner om de virtuella mässor. Det handlar om att utnyttja möjligheten att kombinera två världar, till en hybrid – En hybridmässa. Att utnyttja alla de kanaler som erbjuds när den fysiska mässan kombineras med den digitala/virituella. Mässan pågår inte bara när den fysiska plattformen är öppen, den pågår on-demand. Låt oss prata mer om hur ert behov ser ut när det gäller hybridmontrar.

Bilderna är tagna under monterns uppbyggnad.

“Samarbetet med Ratius fungerar bra. Proffsiga problemlösare vilket är en styrka för oss som kund”

Emelie Gessner Gozzi

C-rad

Behöver du hjälp inför en mässa eller ett event?

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.