Scroll Top
elfack - en lysande idé

Att ställa ut på Elfack – det är en lysande idé!

El- och energibranschen laddar som bäst inför årets mässa #1 – Elfack 2017 – som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 9–12 maj. Elfack är Nordens största mötesplats för aktörer inom el- och energibranschen och här flödar det av innovativa produkter och lösningar, nyfikna köpare och kunniga säljare bland mycket annat. Lockande, inte sant?

Vi på Ratius hjälper dig att ta fram en skräddarsydd monter med just den funktion och design som behövs för att er medverkan på Elfack 2017 ska ge mesta möjliga effekt. Resultatet? Förhoppningsvis alldeles lysande!

Ta vara på den lysande idé Elfack är. Träffa nya kunder, möt nyckelpersoner inom branschen, stärk ditt varumärke och visa upp dina produkter – allt genom att först koppla ihop dig med oss. Du når oss här.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.