Scroll Top

STORYN OM RATIUS MÄSSBYRÅ

Ratius Mässbyrå grundades år 1969 och vår historia präglas av alla de personer som är, eller har varit med på vår resa genom åren. Alla och envar tillför kunnande och erfarenheter, vilket formar Ratius till ett av de mest välrenommerade företagen inom vår bransch.

Ratius Mässbyrå karaktäriseras av prisbelönt design och högkvalitativa produkter och tjänster inom områdena Mässor, Utställningar-Events och Grafisk profilering.

utställningar och event

RATIUS MÄSSBYRÅ IDAG

Företaget har sedan starten haft två huvudägare. Ratius grundades av Rune Petterson 1969. Bengt-Uno Mattsson har sedan 1986 varit huvudägare och äger idag 100% av företaget. Vår styrka är att erbjuda designade lösningar inom mässor, utställningar och events samt genomförandet av hela projekt åt våra kunder.

Företaget har en egen anläggning med grafisk produktion, lager, kontor och utställning i Norrtälje.

NÅ UT I VIMLET

Ratius Mässbyrå har utvecklats genom satsningar på monterdesign och på den allt mer återkommande internationella mässmarknaden. Vi tillmötesgår även kundernas lokala behov av att synas via t.ex. skyltar, bildekor och egna utställningar. Det blir allt viktigare för företag och organisationer att nå ut till och möta sina möjliga kunder.

Vår prisbelönta design hjälper våra kunder att synas i marknadsföringsvimlet.

VARFÖR VÄLJA RATIUS MÄSSBYRÅ?
PRISVINNANDE
DESIGN
PRODUKTION
IN-HOUSE
DIN EGEN
PROJEKTLEDARE
SERVICE
I TOPPKLASS
VÅR MILJÖ- och KVALITETPOLICY

MILJÖPOLICY

Ratius Mässbyrås ambition är att genom ständig förbättring av vår verksamhet bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vi är medvetna om att vår verksamhet påverkar miljön och strävar efter att driva den med så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Vid inköp gör vi aktiva val och väger in miljöprestanda i vår bedömning av leverantörer. I vår monterdesign och formgivning av mässmontrar, utställningar, roadshows och events strävar vi efter en utformning som möjliggör så stor återanvändning av materialet som möjligt.

KVALITET

I vår verklighet finns inte ordet ”försenat”. Ingen mässa, roadshow eller event väntar med att starta för att vi inte har utfört vårt åtagande gentemot våra kunder. Därför måste allt fungera till 100 %. Detta görs endast genom att vi förverkligar de krav på kreativitet, kvalitet och leveranssäkerhet som vi ställer på oss själva. Vi ska inte bara infria våra kunders förväntningar på oss – vi ska överträffa dem.

Vårt kvalitetsarbete ska leda till ständiga förbättringar, samt säkerställa att våra mål uppnås. Kvalitet är också ett riktvärde vid alla leverantörsutvärderingar. Vi kräver att våra leverantörer är väl insatta i, och uppfyller, våra kvalitetsmål.

ÖPPETTIDER

Måndag – Torsdag: 07.00 – 17.00
Fredag: 07.00 – 15.00
Lunch: 11.30 – 12.15

NI HITTAR OSS HÄR

Gösvägen 9, 761 41 NORRTÄLJE
Telefon: +46 176 20 80 50 / +46 8 544 443 50
Email: info@ratius.se

KONTAKTA OSS

Nyfiken på våra tjänster? Eller kanske har du frågor angående någon av våra produkter? Behöver du tänka genom er mässtrategi eller göra en ny roadshow? Ska ni ha ett event? Kanske behöver ni nya idéer eller inspiration för att göra om er mässmonter och ert showroom. Oavsett är Ratius Mässbyrå det rätta valet. Sänd oss en förfrågan så kontaktar vi er på en gång!

 • Mässor och expo
 • Utställningar och events
 • Grafisk profilering

  Intresserad av

  Mässor och expoUtställningar och eventGrafisk profileringAllt

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.