Scroll Top

Vi hjälper dig att sticka ut i vimlet – se vår film om GRafisk profilering!

Ratius Mässbyrå kartlägger era behov av olika grafiska lösningar och skapar produkterna som gör att du skiljer dig från mängden. Våra designers skräddarsyr allt från skyltar och tygvepor till roll-ups, podier och banners med mera. All grafisk produktion görs på plats hos oss i Norrtälje.

Under våren uppdaterade vi vår egen utställning som vi gärna visar er.
Välkommen till oss på Gösvägen i Norrtälje!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.