Scroll Top
monterdesign

Låt oss presentera tipp-topp monterdesign!

Vi övervann snöovädret och är nyss hemkomna från överlämningen av två fina montrar på ISPO i München. Oavsett mässa tar vi på Ratius fram montern ni behöver.

Vi kan designa montrar, helt enkelt. Hos oss hittar ni alla delar i monterprocessen under ett och samma tak. Diskutera era idéer med våra designers och låt våra projektledare och vår produktionspersonal ta det från idéer till färdig monter. För oss är ingen monter för liten, och ingen mässa för stor.

Vår uppgift är att skilja dig från mängden. Stick ut, tag plats, använd Ratius. Och vår prisvinnande monterdesign.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, design, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.