Scroll Top
ljusboxar

Ljuslådor för alla tillfällen

I miljöer där många budskap konkurrerar om uppmärksamhet, på mässan, vid större events, i butiken eller i en galleria, får en ljuslåda ditt varumärke att synas. Välj en som passar ert behov och användningsområde.

Den stabila ljuslådan, som finns i ett stort antal storlekar, är designad för att användas år efter år – byt bara ut tygprinten (enkel- eller dubbelsidig) när det är dags för nytt budskap. Perfekt att använda i butiken, köpcentret, på konstutställningen eller flygplatsen.

Denna portabla ljuslåda är lika enkel att sätta upp och ta ned som den är att ta med. Använd den fristående eller integrera den med vårt återanvändbara montersystem GrandFabric.

Under våren uppdaterade vi vår egen utställning som vi gärna visar er. Välkommen till oss på Gösvägen i Norrtälje!

Låt oss på Ratius hjälpa dig att skapa din unika mötesplats.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.