Scroll Top
lys upp ditt företag

LYS UPP DITT FÖRETAG med Ratius Mässbyrå!

Visste du att vi på Ratius Mässbyrå är återförsäljare av superlätta och smidiga ljuslådeskyltar från AREsigns?

Ljuslådorna har flera fördelar: vikten är endast en fjärdedel av en traditionell ljusskylt, de är underhållsfria och oerhört hållbara. Dessutom är den bärande konstruktionen en del av själva panelen, vilket gör panelerna smidiga att hantera och montera.

För mer information om Lys upp ditt företag-tjänster, kontakta oss!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.