Scroll Top
mötesplats i skogen

Mötesplats i skogen…

Under juni månad pågår SkogsElmia i Jönköping och Skogsnolia i Umeå. Vi på Ratius Mässbyrå hjälper OKQ8 att skapa en välkomnande mötesplats i skogen. Vi använder skogen som byggnadsmaterial för bland annat sittplatser och podium. OKQ8:s egna oljefat fungerar som bord och grillar. Det blev en härlig mötesplats i skogen.

Funderar ni på att ställa ut på någon av våra utomhusmässor, hör av er till oss. Vår uppgift är att skilja dig från mängden. Stick ut, tag plats, använd Ratius.

gyllene hjulet

Så var det då i förra veckan dags för årets Gyllene Hjulet gala där vi var nominerade i kategorin “Årets expo”. Dessvärre nådde vi denna gång inte hela vägen fram från nominering till vinst – men vi gläds stort åt att Sveba Dahlens säljmål på IBA-mässan överträffades med råge – över 34%!

Se filmen här.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.