Scroll Top

Funderar du på att göra ett nytt showroom eller en utställning?

Näthandel är bra på många sätt, men som kund kan man sakna att få se produkten – på riktigt. Vi kan med ett showroom, en roadshow eller en fast utställning se till att dina produkter presenteras för kunden på bästa möjliga sätt. Under tiden vi bygger upp/om så skärmar vi av bygget med en snygg textilvägg printad med just de budskap som du önskar.

Under våren uppdaterade vi vår egen utställning som vi gärna visar dig. Välkommen till oss på Gösvägen i Norrtälje!

Låt oss på Ratius hjälpa dig att skapa din unika mötesplats.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.