Scroll Top
expo roslagen - i roslagens famn

I Roslagens famn, Expo Roslagen 28-29 april

Vi på Ratius är stolta över att få vara en del av vackra Roslagen, och vara en aktiv del av Roslagens företagsklimat. Den 28–29 april 2017 kommer Expo Roslagen att gå av stapeln på Sportcentrum i Norrtälje.

Vi på Ratius kommer att vara en viktig kugge i produktionen av montrar och grafik till mässan då vi representerar Utställarservice. 

Här kan du läsa mer om vår prisbelönta mässdesign.

Vill du snacka mer är det bara att ta kontakt. Du hittar kontaktinfo här.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.