Scroll Top

Ratius tar dig från design till färdig monter!

Skapa en imponerande bildvägg som passar dina behov!

Från design till färdig monter – Med Fabric System kan du göra ett stort intryck med skräddarsydd bildvägg med dina egna mått, former och höjder. Välj mellan rak- eller inner- och yttersväng. Vill du byta bild eller storlek? Inga problem, systemet kan återanvändas i åratal och du behöver bara uppdatera ditt motiv. Systemet är enkelt att sätta upp och textilen monteras i arbetshöjd och lyfts sedan upp till önskad höjd.

Hör av dig till oss så får du veta mer!

från design till färdig monter

Ta med eget bord till ditt event

Med Portable Table får du två bord i ett. Växla enkelt mellan stå- och sitthöjd, beroende på situation. Alla delar ryms i en liten väska. Med Portable Table har du alltid en plats till hands för presentationer eller en kopp kaffe med dina kunder.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.