Scroll Top
Årets monter 2017

Nu är våren här och med den kommer 2017 års nomineringar till Årets monter!

Årets monter 2017 – Swedish Exhibition Industry Design Awards – The Golden Square – är expobranschens pris för det gångna årets bästa produktioner.
De nominerade bidragen har bedömts utifrån fyra kriterier: kreativitet, funktionalitet, affärsdrivande och tydlighet. I år presenterar Ratius stolt tre kunders bidrag från tre helt olika branscher!

Vinnarna i de olika kategorierna tillkännages den 24 april i samband med Expodagarna på Stockholmsmässan. Passa på och kom dit och lyssna på intressanta kostnadsfria föredrag och kom och mingla och heja på oss under prisutdelningen.

Ljud, Ljus och Bildmässan och GastroNord går av stapeln samtidigt. Boka gärna en inspirationstur med en av våra duktiga projektledare på Ratius.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.