Scroll Top

Allt du behöver för ett utomhusevent!

Vepor, tält och flaggor – vi har det och mycket mer.

Vi fixar din varumärkesprofilering utomhus – till kundeventet, festivalen, idrottstävlingen eller andra typer av utomhusevent. Våra flaggor och övriga reklambärare är speciellt designade för att klara de flesta väderförhållanden under alla årstider.

Hör av er till oss så berättar vi mer!

utomhusevent

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.