Scroll Top
vinnare årets monter

Vinnare av Årets monter – Digital interaktivitet!

Vinnare av Årets Monter 2017! Ratius Mässbyrå, tillsammans med Minnesota Communication och HP, kammade hem det prestigefyllda priset Swedish Exhibition Industry Design Awards – Årets monter i kategorin Digital interaktivitet! Vi är extra stolta över att vinna i just den här klassen, eftersom vi med digital interaktivitet tar ett stort steg in i framtidens monterdesign.

Kombinationen av digitala medier och traditionell monterdesign gör det lättare att nå ut till större målgrupper – och effektiviserar efterarbete och uppföljning. Den stora utmaningen är att inte väga över för mycket åt endera hållet, utan bibehålla en snygg, funktionell design, samtidigt som den digitala interaktiviteten får ta plats.

Vill du också ha en framgångsrik, snygg och digitalt interaktiv monter? Kontakta en vinnande mässbyrå!

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.