Scroll Top

Det gyllene hjulet – De nominerade är Ratius Mässbyrå och Sveba Dahlen!

Vi är mycket stolta över att vara nominerade tillsammans med vår kund Sveba Dahlen i den prestigefyllda kommunikationstävlingen Gyllene Hjulet i klassen Årets Expo. Tävlingen, som i år äger rum för 22:a gången, är till för företag som är verksamma inom event- och sponsringsbranschen.

Företaget Sveba Dahlen medverkade i september 2018 på IBA-mässan, en världsledande fackmässa för bageri, konditori och snacks, med en monter designad och framtagen tillsammans med Ratius Mässbyrå.

Samarbetet från idé till färdig monter pågick under två år och tanken var att ta fram en design och ett monterkoncept som kombinerade känslan av trevligt café och bageri med högkvalitativa produkter och industri. Resultatet blev en imponerande modern och ljus monter på hela 418 m2 som tilltalade såväl kunder som Gyllene Hjulets jury.

det gyllene hjult

ETT LYCKAT MONTERVAL

– Det känns självklart jättekul att vår monter är nominerad till Gyllene Hjulet! Det är alltid extra roligt när bra samarbete och mycket jobb verkligen ger resultat. Montern har dessutom satt grunden för Sveba Dahlens mässmanér framöver och vi är jättenöjda med både helheten och mässan i München, säger Åsa Ericsson, Sveba Dahlen.

– Det är magiskt roligt att vara nominerad till Gyllene Hjulet. Det har varit ett stort projekt där mycket jobb har lagts ner, så förutom en väldigt nöjd kund är en nominering pricken över i:et, berättar Daniel Tjäder, projektansvarig på Ratius Mässbyrå.

Vår uppgift är att skilja dig från mängden. Stick ut, tag plats, använd Ratius.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.