Scroll Top
ljus i mörkret

Sprid ljus i mörkret

Nu kan du sprida ljus i mörkret med våra LED-skyltar, som väger ungefär en fjärdedel av en traditionell ljusskylt. De är även enklare att montera och dessutom mer miljövänliga. Skyltarna är noggrant testade i nordiskt klimat och möter alla de kvalitetskrav man har rätt att ställa på en produkt som ska fungera utomhus under många år.

grafisk profilering

LJUS I MÖRKET – Bästa profileringsprodukterna får du hos oss!

Nu kan ni komplettera er befintliga Expand Podium Case med en LED-matta så att din portabla disk blir lysande. Vi har disken i vår utställning så kom gärna hit på ett besök så berättar vi mer.

profileringsprodukter

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.