Scroll Top

FULL KAPACITET PÅ BILDEKORSAVDELNINGEN!

Farsan är tillbaka…

Från och med vecka 32 kommer vi att ha full kapacitet på bildekorsavdelningen. Mattias är tillbaka från pappaledigheten och ser fram emot att hjälpa dig med profileringen av din vagnpark.

Hör av dig för skisser och offert. Personlig service och kvalitet är våra ledord för det vi levererar från Ratius Mässbyrå.

farsan är tillbaka
full kapacitet på bildekorsavdelningen

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.