Scroll Top

PERSONAL- OCH PRODUKTNYHETER

“Jag såg ett inlägg från Spel&Sånt om deras nya kassadisk och tänkte OJ vilket roligt jobb!”

Per “Pelle” Linder

En bra inledning på en jobbansökan tyckte vi på Ratius. När det sedan visade sig att Pelle även är CNC-operatör och gillar att tillverka saker så var det klart. Pelle ersätter Kenneth Söder som precis gått i pension. Vi önskar vår nyaste medarbetare Pelle varmt välkommen till oss på Ratius!

produktnyhet

PERSONAL- OCH PRODUKTNYHETER!

Vi har inte enbart personalnyheter denna månad – vi har även en produktnyhet att presentera!

Kanske vill du synas lite extra?

Fördelarna med att använda ljus när du ställer ut är många. Förutom att det ger ditt budskap en fin lyster bidrar det även till att fler stannar vid din vägg eller monter och det skapar en mer trivsam atmosfär. Väljer du dessutom print på båda sidor av tyget exponeras ditt budskap upplyst både bak och fram – perfekt i miljöer där det är mycket rörelse och besökare kommer från olika håll. Vill du bara ha print på ena sidan levereras stretchtyget med en ljusreflekterande baksida. Kontakta oss på Ratius Mässbyrå.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.