Scroll Top
gamer vs skogsmulle

Gamer vs Skogsmulle

Digital vs Analog – B2C vs B2B – Inne vs Ute

Gamer vs Skogsmulle handlar om olika förutsättningar och skarpa kontraster. Något som vi jobbar med dagligen – under juni månad levererade vi montrar i mässhall…och i skog till mycket nöjda kunder.

Hos oss på Ratius hittar du alla delar i monterprocessen under ett och samma tak. Diskutera dina idéer med våra designers och låt våra projektledare och vår produktionspersonal ta det från idéer till färdig monter. Ibland är vi Gamers. Ibland är vi Skogsmulle. Gamer vs Skogsmulle – med Ratius vinner alla.

På bilderna ser du våra kunder HP-OMEN och OKQ8.

Vår uppgift är att skilja dig från mängden. Stick ut, tag plats, använd Ratius.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.