Scroll Top

RATIUS ÄLSKAR TYSKA MÄSSOR!

I Tysk-Svenska handelskammarens serie Månadens medlem, träffar de varje månad en företrädare för ett av Tysk-Svenska Handelskammarens runt 1150 medlemsföretag och får en inblick i bolagets verksamhet och aktuella frågor. Här en intervju med vår Daniel här på Ratius.

tyska mässor
Ratius älskar tyska mässor

“Som julafton varje dag”:

RATIUS älskar tyska mässor!

Ratius gör mässan till en framgång…”

Vill du skaffa dig fler exportaffärer? Då är ett av de bästa sätten att visa upp ditt företag på en av de många mässorna i Tyskland. Men för att nå framgång på mässan krävs först och främst ett bra koncept och en monter som drar till sig de rätta besökarna. Ratius Mässbyrå i Norrtälje har varit expert inom detta område i snart 50 år. I vår intervju berättar projektledaren Daniel Tjäder om de aktuella trenderna inom monterdesign och vilka vanliga misstag företag bör undvika när de planerar ett mässdeltagande.

Tysk-Svenska Handelskammaren: Hur ser trenderna ut för monterdesign på mässor just nu? Vad är det som kommer mer och mer?

Daniel Tjäder: Det är väldigt individuellt, beroende på målgrupp och vilken typ av mässa du ska ställa ut på, om det är en internationell (vi är bland annat mycket i Tyskland) eller en nationell mässa. Ratius fokus när det gäller monterdesign är det personliga mötet och att designen speglar kundens erbjudande och varumärke. Vi vill skapa en wow-upplevelse när vi designar montrar åt våra kunder, en monterdesign som lyfter kundens varumärke till en annan nivå. Varje kund är unik och vårt mål är att skapa montrar som skiljer våra kunder från mängden. Generellt kan man säga att den digitala trenden fortfarande växer. Det handlar om att integrera stora bildskärmar i väggar och takmoduler för att man ska kunna kombinera digitala och grafiska uttryck. Mycket går ut på att locka besökarna att skapa interaktivitet med sociala medier från din mässmonter.

För att läsa hela artikeln, klicka här…

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.