Scroll Top

NY MEDARBETARE: Ratius Mässbyrå presenterar… Camilla Sandin!

En till härlig ny medarbetare! Som får presentera sig själv för er.

Vägen hit till Ratius har inte varit helt spikrak. Jag kom in i mediebranschen för cirka 25 år sedan och arbetade då främst som originalare och grafisk formgivare. Efter ett gäng år på några olika tidningar och reklambyråer bestämde jag mig för att skola om mig till *trumvirvel* konditor.

Jag fick en lärlingsplats på anrika Operakällarens konditori och utbildade mig till konditor, vilket jag sedan arbetade med i 13 år. När jag kände att jag började kunna det där med att baka tillräckligt bra, så började jag längta tillbaka till mina rötter igen.

Här på Ratius jobbar jag dels med grafisk produktion, men även som säljstöd åt projektledarna. Det är en härlig blandning av olika uppgifter och det känns superroligt!

Vill ni veta mer om mig eller Ratius? Klicka här!

Säg hej till Camilla!

ny medarbetare - camilla sandin

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

Relaterade inlägg

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.