Scroll Top

Portabla system som utomhusreklam

utomhusreklam Ratius

Vi erbjuder displaylösningar för utomhusreklam i en mängd olika variationer för alla tänkbara väder. Alla våra portabla system för utomhusevenemang är mycket enkla att montera upp och ner på egen hand och de är smidiga att transportera till och från eventet.

Displaylösningarna på den här sidan är framtagna för att kunna användas om och om igen, i allt från snö till regn och sol. Du behöver aldrig mer oroa dig för vädret. Med stabila helhetslösningar för er företagsprofilering syns ert företag bra vilken årstid ni än vill synas.

När du behöver byta budskap för att presentera en ny produkt eller lansering, så kan du enkelt beställa nytt print från oss till ditt befintliga eventtält, utomhus roll-up, beachflagga m.fl. På så sätt är portabla system som utomhusreklam både kostnadseffektivt och snällt mot miljön.

BACKDROP / utomhusvägg

Vi erbjuder portabla backdrops för utomhusbruk som är gjorda för att klara väder och vind. Beroende på hur du tänker använda din backdrop/utomhusvägg så finns ett flertal olika alternativ på fästanordningar. Den här backdropen passar utmärkt när vill du synas på ett utomhusevenemang, under en tävling eller kanske utanför ett köpcentrum. Den klarar att stå på allt från sand till snö och har många fördelar tack vare sitt format som är anpassat för att du med enkelhet ska kunna montera upp och ner väggen utan några verktyg.

Fördelar med portabel vägg för utomhusreklam:

 • Den klarar långvarigt utomhusbruk
 • Kan användas på gräs, asfalt, snö och sand
 • Systemet klarar en vindhastighet på 20 m/s (beroende på fästanordning)

Den stora fördelen med en portabel montervägg är att du kan arbeta med moduler för att kunna bygga på eller skala ner den inför olika tillfällen, det är också ett miljövänligt alternativ då du kan använda systemet om och om igen och endast byta själva budskapet på väggen.

EVENTdisk och podium

Vi erbjuder mässdiskar och podium i olika storlekar och med olika funktioner. En utomhusdisk ger dig möjligheten att ta emot kunder och besökare över disk samtidigt som du har förvaring bakom. Ett bra komplement när du ska presentera ditt företag på olika marknadsaktiviteter utomhus. Precis som alla våra portabla system så är även dessa podium enkla att rulla med sig till platsen för eventet. Allt från mässvägg, bildvåd och hyllor till broschyrställ ryms inuti disken för enkel förvaring och montering på plats.

Med ett podium framför din reklamvägg eller som del i ditt eventtält så blir ditt event komplett och det ramar in din yta på bästa sätt. En hållbar disk som håller i många år och kan uppdateras med nya budskap i form av väderbeständigt tryck.

På bilden ser du Expand PodiumCase Outdoor som är en mycket kvalitativ produkt med stora fördelar tack vare sitt smidiga format och långa hållbarhet.

Roll-up utomhus

Roll-ups är en omtyckt produkt för alla tänkbara utomhusevent och marknadsaktiviteter där du vill synas väl med ditt budskap. En populär displayprodukt tack vare att den är lätt att transportera och snabb att montera upp.

På samtliga av våra roll-uper, både för utomhus och inomhus, är det enkelt att beställa nytt print när ni byter kommunikation i företaget eller om ni vill lansera en ny produkt/tjänst. Vi levererar roll-upen med en smidig väska i nylon som gör det enkelt att ta med sig roll-upen till eventet eller platsen du vill synas på.

På bilden ser du en av våra mest omtyckta utomhus roll-uper som heter Expand MediaScreen Outdoor. Just den här är en roll-up för utomhusbruk med dubbelsidigt tryck och en fjädrande stödpinne för maximal hållbarhet oavsett väder.

Eventtält

Letar du efter ett högkvalitativt tält med företagets egna profilering och/eller logotyp? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder stabila och hållbara eventtält som du med enkelhet monterar upp på några minuter. Tältet finns i tolv standardfärger och är tillverkat av polyestertyg som är vattenfast och har UV-skydd.

Tält är ett trevligt sätt att synas på under olika sorters utomhusevenemang. Eventtältet är gjort av en stabil aluminiumram som gör den hållbar för långvarigt användande utomhus. Du kan justera tältbenen i höjd, fötterna är 10x10cm och har hål så att du kan använda tältpinnar för att fästa tältet i marken. Alternativt köper du våra specialanpassade 25 kg’s vikter som du för över fötterna för att stabilisera tältet ytterligare. De galvaniserade gjutna vikterna till eventtältet är även stapelbara för smidigare förvaring.

bärbar Flagga

När du vill synas på håll så erbjuder vi bärbara och portabla flaggor i många olika utföranden, från klassiska beachflags till den riktigt höga och stadiga Expand FlagStand XL. Samtliga av våra reklamflaggor levereras tillsammans med en smidig väska i nylon för att det ska vara enkelt för dig att ta med dig flaggan var du än vill synas.

Din flagga printas på enkelsidigt polyestertyg som håller bra utomhus och är UV-beständigt.

Fördelar med våra portabla & bärbara reklamflaggor:

 • Kostnadseffektivt sätt att synas på
 • Flexibel höjd – från 2m upp till 5,5m
 • Alla delar ryms i en smidig väska
 • Snabba och enkla att sätta upp – inga verktyg krävs
 • Du kan välja mellan vattensäckar och viktplattor för förankring
 • Endast noggrant utvalda material för långvarigt utomhusbruk

Ny bild till befIntligt system

När du behöver nytt budskap så hjälper vi dig med nytt tryck till befintliga utomhusprodukter. Tack vare vår egna interna produktion av tyger, bilder, banderoller och inplastade våder för portabla utomhussystem, har vi full kvalitetskontroll på din bildproduktion från start till leverans.

Du kan även få hjälp med framställande av nya originalfiler för roll-up’s, pop-up väggar, podium med flera. När du lämnar in ett befintligt system till oss för att byta budskap så passar vi även på att se över ert system och byter reservdelar om något skulle vara trasigt.

Har du mycket eventmaterial men saknar plats att förvara det på? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att hyra en plats i vårt lagerhotell.

INOMhusprodukter

Kommunicera med din målgrupp inomhus på mässa, event, kontor, utbildningar eller i företagets showroom. Vi erbjuder ett stort antal inomhusprodukter anpassade för alla tänkbara event där du vill synas väl med hjälp av enkel företagsprofilering.

Produkterna som vi erbjuder för inomhusevenemang är bland annat;

 • Mässväggar
 • Ljusväggar
 • Roll-up’s
 • Podium / mässdisk
 • Broschyrställ
 • Nytt print till befintligt system

Saknar du något så är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi har många fler system än de som nämns och vi uppfinner också gärna nytt utefter egna idéer.

Läs mer om alla portabla system för inomhusbruk.

Kontakta oss för OFFERT

Vi har lång erfarenhet av portabla system och hjälper dig gärna att hitta den rätta lösningen för ert behov.

Välkommen till Ratius – 50 års erfarenhet av möten och events.

 • Montervägg pop-up
 • Mässdisk / podium
 • Roll-up’s
 • Broschyrställ
 • Nya bild till bef. system
 • Utomhusprodukter

  Intresserad av

  MässmonterRoadshow/eventInredning kontor/butikRollup/Portabla system/FlaggorSkyltar/BanderollerBildekorDesign

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.