Scroll Top

Portabla system för inomhusbruk

Vi erbjuder displaylösningar och portabla montersystem i en mängd olika variationer för inomhusbruk. Alla våra portabla system för inomhusbruk är enkla att montera upp och ner på egen hand samt smidiga att transportera.

Displaylösningarna på den här sidan är framtagna för att kunna användas om och om igen. När du behöver byta budskap för att presentera en ny produkt eller lansering, så kan du enkelt beställa nytt print från oss till ditt befintliga montersystem. På så sätt är portabla system både kostnadseffektiva och snälla mot miljön.

monterväggar

Vi erbjuder portabla monterväggar för alla tänkbara användningsområden såsom mässor, events, showrooms, butiker m.fl. Våra portabla pop-upväggar är enkla att ställa upp och ta ner och tar mellan eventen minimal plats att förvara.

Den stora fördelen med en portabel montervägg är att du kan arbeta med moduler för att kunna bygga på eller skala ner den inför olika tillfällen, det är också ett miljövänligt alternativ då du kan använda systemet om och om igen och endast byta själva budskapet på väggen. Det enda du behöver för ett komplett montersystem är en golvyta att disponera, resten av arbetet gör din pop-up vägg.

Våra portabla monterväggar finns i tyg och med inplastade bilvåder beroende på vad som passar er och ert varumärke bäst. Med ett återanvändbart montersystem kan du även välja att exponerara ditt budskap åt två håll, beroende på var du ska stå med monterväggen. Väggarna kan kompletteras med belysning, hyllsystem, monitorhållare, broschyrställ och mässbord/podium för att få ett komplett montermaterial.

Ljuslådor / ljusväggar

Få uppmärksamhet med hjälp av ljuslådor i olika storlekar, stationära och bärbara. Med en snygg ljusvägg blir du mindre beroende av att din omgivning är ljus och oavsett var du väljer att synas så skiner du upp tillvaron med ett lysande budskap. Du kan använda din ljuslåda / lightbox på golv, vägg eller i tak eller som en integrerad del av din mässmonter. Vi erbjuder även en bakbelyst disk som syns bra och blir ett snyggt komplement till dina monterväggar.

Belysningen i t.ex. “Expand Lightbox” är av LED och ger din monter större uppmärksamhet, speciellt i stökiga miljöer. Ljusväggar drar till sig uppmärksamhet, känns välkomnande och attraherar fler besökare till din monter eller till ditt event. Den är lika användbar mellan mässor och utställningar då den med enkelhet kan lysa upp på kontor, i butik eller i showroom.

Våra ljuslådor / ljusväggar är portabla väggar som innebär att du med enkelhet kan bygga upp väggen på egen hand. Du fraktar också väggen i en smidig väska som med enkelhet lyfts in i bilen utan att behöva boka dyra transporter till och från mässan eller eventet.

Mässdiskar och podier

Vi erbjuder mässdiskar och podium i olika storlekar och med olika funktioner. En mässdisk blir ett perfekt komplement när du ska presentera ditt företag på olika försäljnings- och marknadsaktiviteter som ett event eller en mässa. Precis som alla våra portabla system så är även dessa podium enkla att rulla med sig till platsen för eventet. Allt från mässvägg, bildvåd och hyllor till broschyrställ ryms inuti disken för enkel förvaring och montering på plats.

Med en mässdisk blir din monter komplett och det ramar in din yta på bästa sätt. Ett hållbart alternativ som håller i många år och kan uppdateras efter hand med nya budskap i form av printade och inplastade bildvåder. En av våra mest omtyckta diskar är Expand PodiumCase som du ser på bilden här bredvid.

Du kan komplettera ditt podium med broschyrfack, hållare för ipad, headerskylt, flera olika budskap att byta mellan och mycket mer.

Roll-up’s

Rollups är en vanlig produkt på event, mässor, marknadsaktiviteter eller i showrooms där du vill förmedla ditt budskap på ett tydligt sätt. En populär displayprodukt tack vare att den är lätt att transportera och snabb att sätta upp.

Hos oss hittar du ett stort urval av rollups i alla tänkbara storlekar och utföranden. Samtliga av hög kvalitet, levererade med tillhörande bärväska, enkla att montera och med lång livslängd.

Om du redan har en roll-up så är det väldigt enkelt att beställa nytt print när ni byter kommunikation i företaget eller om ni vill lansera en ny produkt/tjänst. Mellan eventen kan du passa på att ställa upp roll-upen på kontoret eller förvara den smidiga väskan i ett förråd. Vi erbjuder också roll-up’s som du själv kan byta bild i för att du ska kunna klara dig med ett system som du kan byta budskap i från dag till dag eller till och med från dag till kväll om du önskar svira om företagets approach inför kvällens mingel.

Broschyrställ

Broschyrställ A4 med en elegant layout, enkelt att ta med sig i den tillhörande väskan. De portabla broschyrställen är stabila och rymmer gott om broschyrer eller försäljningsblad under event och mässor. Användarvänlighet är ledordet för alla våra broschyrställ.

 • För broschyrer upp till A4-format
 • Stabila och lätta att ställa upp
 • Levereras i en tillhörande väska

Ett broschyrställ som är enkelt att ta med på resande fot och snabbt att ställa upp för en snygg display av broschyrer och annat försäljningsmaterial på event, mässa eller utställning.

Ny bild till befIntligt system

När du behöver nytt budskap så hjälper vi dig med nya bildvåder till befintliga system. Tack vare egen produktion av tyger, bilder, banderoller och inplastade våder för portabla system, har vi full kvalitetskontroll på din bildproduktion från produktion till leverans.

Du kan även få hjälp med framställande av nya original för roll-up’s, pop-up väggar, podium med flera. När du lämnar in din roll-up eller montervägg till oss för att byta budskap så passar vi också på att se över ert system och byter reservdelar om något skulle vara trasigt.

Har du eventmaterial men saknar plats att förvara det på? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att hyra en plats i vårt lagerhotell.

utomhusprodukter

Kommunicera med din målgrupp utomhus oavsett årstid, väder eller vind. Vi erbjuder ett stort antal utomhusprodukter passande för såväl utomhusevent som utanför butiker, restauranger, marknader och på andra aktiviteter där du vill synas.

Produkterna som vi erbjuder för utomhusevenemang är testade för att klara av olika väderförhållanden och långvarigt utomhusbruk.

 • Roll-up’s
 • Event-tält
 • Gatupratare
 • Disk / podium
 • Flaggor

Kika närmare på alla våra portabla system för utomhusbruk.

Kontakta oss för OFFERT

Vi har lång erfarenhet av portabla system och hjälper dig gärna att hitta den rätta lösningen för ert behov.

Välkommen till Ratius – 50 års erfarenhet av möten och events.

 • Montervägg pop-up
 • Mässdisk / podium
 • Roll-up’s
 • Broschyrställ
 • Nya bild till bef. system
 • Utomhusprodukter

  Intresserad av

  MässmonterRoadshow/eventInredning kontor/butikRollup/Portabla system/FlaggorSkyltar/BanderollerBildekorDesign

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.