Norrtälje brandstation

Nu är skylten på plats på Norrtälje Brandstation

…Närheten och synligheten av den nya brandstationen är viktig för invånarnas säkerhet.
grafisk profilering

Inom kort slår Räddningstjänsten i Norrtälje upp portarna till den förnyade Norrtälje brandstation – en av de modernare i sitt slag. Vi på Ratius Mässbyrå klev ombord på resan och gjorde det som vi är så bra på – ¬att profilera. Skiss till verklighet. Från utsida till insida. En 35 kvadratmeter stor fasadskylt (ett nytt landmärke för Norrtälje … ) till ett stort antal kontrastmarkeringar. Läs mer om Norrtälje brandstation här.

Vill du också synas och ses? Hör av er till oss så berättar vi hur.

Fasadskyltar: Figurproducerat emblem med belysning som lyser framåt och bakåt för att skapa en flytande känsla.

Kontrastmarkeringar: Utskuren frostad och printad folie på glaspartier i form av bland annat kreativa illustrationer, sjökort och rumsnamn.

Visste ni att vi är experter på att ta fram unik design för att ert företag ska synas på allra bästa sätt? Oavsett om det är en mässa, ett showroom, eller grafisk profilering i allmänhet. Hör av er så lyfter vi er visuella kommunikation till nya nivåer!

FLER NYHETER

trygghet - be safe
04 sep: Trygghet med Ratius

Trygghet är ordet på allas läppar i år. Skydd av alla olika slag är viktiga – i alla branscher. Vi har lösningarna för din verksamhet!

en ovanlig sommar
01 jul: En ovanlig sommar

Vilken märklig vår vi haft, och även början på den här sommaren. Inget har varitsom vanligt. Men vi hoppas att vi, och alla ni andra, repar oss från krisen!