Scroll Top
Norrtälje brandstation

Nu är skylten på plats på Norrtälje Brandstation

…Närheten och synligheten av den nya brandstationen är viktig för invånarnas säkerhet.
grafisk profilering

Inom kort slår Räddningstjänsten i Norrtälje upp portarna till den förnyade Norrtälje brandstation – en av de modernare i sitt slag. Vi på Ratius Mässbyrå klev ombord på resan och gjorde det som vi är så bra på – ¬att profilera. Skiss till verklighet. Från utsida till insida. En 35 kvadratmeter stor fasadskylt (ett nytt landmärke för Norrtälje … ) till ett stort antal kontrastmarkeringar. Läs mer om Norrtälje brandstation här.

Vill du också synas och ses? Hör av er till oss så berättar vi hur.

Fasadskyltar: Figurproducerat emblem med belysning som lyser framåt och bakåt för att skapa en flytande känsla.

Kontrastmarkeringar: Utskuren frostad och printad folie på glaspartier i form av bland annat kreativa illustrationer, sjökort och rumsnamn.

Visste ni att vi är experter på att ta fram unik design för att ert företag ska synas på allra bästa sätt? Oavsett om det är en mässa, ett showroom, eller grafisk profilering i allmänhet. Hör av er så lyfter vi er visuella kommunikation till nya nivåer!

FLER NYHETER

Segers monter på Umami 2023
27 feb: Så skapar du mässans bästa monter

Skapa mässans bästa monter med hjälp av våra tips, uppdelade i 4 faser, som hjälper dig att hålla fokus på ditt mål att skapa bästa tänkbara mässmonter. I de fyra faserna delar vi med oss av mer än 50 års kunnande kring att projektleda mässmontrar och utställningar. Skriv ut listan för att spara till nästa mässplanering eller ta vår hjälp med helheten.

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Är du inte en ninja i planering? Då ska vi göra det enkelt för dig genom 5 väldigt enkla tips som du kan följa för att få din mässmonter på banan. Från tidsplan till reflektion. Men om du istället vill ge dig på att bli(!) en ninja i monterplanering så kika istället på vårt senaste inlägg där du får helheten uppdelad i 4 faser!

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.