Scroll Top
framtidens showroom

Hot screen bygger framtidens showroom

Showroom

Hot Screen har byggt ett nytt showroom som skall användas till kundmöten på plats och för digitala möten och mässor. Därför har de redan från start valt att satsa på att digitalisera rummet, med 2 st 4K videokameror och ett mixerbord där man enkelt kan styra vilken kamera som skall visas.

“Detta rummet har vi tillsammans med Ratius Mässbyrå skapat där vi kan spela in filmer och hålla utbildningar med hjälp av denna proffsiga utrustning, men att det även ska fungera bra vid fysiska möten. Ratius har även hjälpt oss med våra monterbyggen på tidigare fysiska mässor”

Hot screen
Framtidens showroom

rustad för framtiden

Med detta showroom är Hot Screen rustade för framtiden!

Hotscreen

Philip Tornberger som jobbar med webb och marknad på Hot Screen är redo att spela in filmer till Onlinemässan i det nya showroomet.

Nyfiken på vad vi kan göra i er lokal?

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Segers monter på Umami 2023
27 feb: Så skapar du mässans bästa monter

Skapa mässans bästa monter med hjälp av våra tips, uppdelade i 4 faser, som hjälper dig att hålla fokus på ditt mål att skapa bästa tänkbara mässmonter. I de fyra faserna delar vi med oss av mer än 50 års kunnande kring att projektleda mässmontrar och utställningar. Skriv ut listan för att spara till nästa mässplanering eller ta vår hjälp med helheten.

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Är du inte en ninja i planering? Då ska vi göra det enkelt för dig genom 5 väldigt enkla tips som du kan följa för att få din mässmonter på banan. Från tidsplan till reflektion. Men om du istället vill ge dig på att bli(!) en ninja i monterplanering så kika istället på vårt senaste inlägg där du får helheten uppdelad i 4 faser!

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.