Scroll Top
framtidens showroom

Hot screen bygger framtidens showroom

Showroom

Hot Screen har byggt ett nytt showroom som skall användas till kundmöten på plats och för digitala möten och mässor. Därför har de redan från start valt att satsa på att digitalisera rummet, med 2 st 4K videokameror och ett mixerbord där man enkelt kan styra vilken kamera som skall visas.

“Detta rummet har vi tillsammans med Ratius Mässbyrå skapat där vi kan spela in filmer och hålla utbildningar med hjälp av denna proffsiga utrustning, men att det även ska fungera bra vid fysiska möten. Ratius har även hjälpt oss med våra monterbyggen på tidigare fysiska mässor”

Hot screen
Framtidens showroom

rustad för framtiden

Med detta showroom är Hot Screen rustade för framtiden!

Hotscreen

Philip Tornberger som jobbar med webb och marknad på Hot Screen är redo att spela in filmer till Onlinemässan i det nya showroomet.

Nyfiken på vad vi kan göra i er lokal?

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.