Scroll Top
Tranter - monter på mässa

En modulär och portabel monterlösning som fungerar världen över 

Tranter International deltar i mässor och events världen över med en modulär, portabel och hållbar monterlösning från Ratius Mässbyrå. 

Tranter är en amerikansk global tillverkare av packningsförsedda och svetsade plattvärmeväxlare och en eftermarknadsleverantör för plattvärmeväxlarbranschen. Deras expertis inom tillverkning, ingenjörskonst, försäljning och service har lett till beprövad framgång på den internationella marknaden. Bolaget har etablerat en global närvaro med verksamhetsenheter och en kundbas som sträcker sig över alla kontinenter. 

En global monter för ett globalt bolag 

Tranter bad Ratius Mässbyrå om hjälp med en monterlösning som var både hållbar och kostnadseffektiv, men som även kunde anpassas för att säkerställa en igenkänningsfaktor världen över. En monter som inte bara var portabel utan också flexibel nog att justeras och anpassas till olika event och budskap – en monter som inte bara var representativ utan också praktisk.  

Det var viktigt att montern och budskapen skulle gå att anpassa genom att byta ut grafik- och monterdelar. Utöver det måste montern vara lätt att montera för Tranters egen personal runtom i världen. 

“Det var viktigt för oss att den portabla montern skulle gå att anpassa för olika typer av event och olika storlekar och olika budskap genom att ta bort eller lägga till moduler.”

Mia Balk, Senior Graphic Project Leader, Tranter

Tranter

portabla montersystem för en enklare hantering

På Ratius erbjuder vi ett brett utbud av portabla montersystem som är utformade för att vara både mångsidiga och återanvändbara. Detta var en perfekt lösning för Tranter, som behövde en monter de själva kunde sätta upp och ta ner vid behov. Vilket möjliggör en smidig process för att skapa en unik och attraktiv monter varje gång de deltar på mässor eller event. 

Konceptet som vi utvecklade var därför en modulär och portabel lösning med ljuslådeväggar, tygväggar och höjdexponering, allt packat i transportboxar på hjul för enkel transport och montage. Varje vägg erbjuder dubbelsidig exponering med olika budskap för maximal flexibilitet. Idag lagras montermaterialet på tre olika hubbar runtom i världen, vilket underlättar både logistik och tillgänglighet. 

”Ett gott samarbete med Ratius har varit A och O för att få fram denna modulära och smidiga monter. Samarbetet med Ratius Mässbyrå har varit mycket bra från beställning fram till produktion och färdig leverans. En kunnig och pålitlig leverantör är inte bara en nödvändighet i ett projekt som detta, utan gör även processen mycket trevligare. För oss var det absolut mest utmanande i projektet att förutse våra egna framtida behov av moduler och hitta rätt budskap och bildmaterial.” 

Mia Balk, Senior Graphic Project Leader, Tranter

profilerade manualer för smidig montering

Samarbetet med Ratius Mässbyrå spelade en avgörande roll i att forma den modulära, portabla och smidiga montern. Genom en kombination av expertis och pålitlighet skapades en monterlösning som uppfyllde Tranters vision om en smidig och lätthanterlig monter. 

Resultatet blev en enhetlig och hållbar monterlösning som inte bara mötte Tranters behov utan också förberedde dem för framtida utmaningar. Med profilerade manualer för enkel montering och global enhetlighet är Tranter International nu redo att fortsätta sin framgångsrika resa med övertygelsen om att deras utvecklade monterlösning kommer att bidra till deras globala framgång. Och vi på Ratius Mässbyrå är glada över att samarbeta med ett bolag som delar vårt fokus på hållbarhet och smarta lösningar. 

“Det är inspirerande att ha kunder som tänker hela vägen, oavsett om det är en portabel monter eller platsbyggd monter.” 

Madeleine Norstedt, Projektledare, ratius

Tranter - podium på mässa

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med tranter

Vill du veta mer om vårt arbete tveka inte att kontakta oss på Ratius – din partner för mässor och evenemang.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Leave a comment

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.