Scroll Top

SCANAUTOMATIC och processteknik på SVENSKA MÄSSAn

TVÅ MÄSSOR – EN MÖTESPLATS

Välkommen till Scanautomatik och Processteknik på Svenska Mässan. Vad har badankor gemensamt med VR-glasögon? Hur funkar en grävmaskinssimulator? Och ger en tatuering verkligen ger bättre ”bizniz”? Vår video från Scanautomatic och processteknik, årets största mässa inom tillverkning och automation ger svar på tal. Vi låg bakom montrarna för Schneider Electric, Elobau, Harting, Gycom och Boxco. Vill du också skilja dig från mängden? Kontakta oss så berättar vi mer!

Här kan du läsa mer om Scanautomatic-mässan.

Här kan du läsa mer om Processteknik-mässan.

hela monterprocessen hos oss

Hos oss hittar du alla delar i monterprocessen under ett och samma tak. Diskutera dina idéer med våra designers och låt våra projektledare och vår produktionspersonal ta det från idéer till färdig monter. För oss är ingen monter för liten, och ingen mässa för stor.

Vår uppgift är att skilja dig från mängden. Stick ut, tag plats, kontakta oss

Madeleine Norstedt
Madeleine Norstedt
Projektledare

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.