Scroll Top

gastronord och lbB

INSPIRATION FRÅN GASTRONORD OCH LLB-MÄSSAN

Låt dig inspireras av vår design på GastroNord och Ljud, Ljus & Bildmässan. Under mässdagarna hade vi vår egen ”Personal shopper” på plats som guidade våra gäster runt och pratade monterdesign, besöksflöden och tittade på de spännande ljud, ljus och bildtekniker som erbjöds. Nyfiken? Se vår referensfilm ovan.

Här kan du läsa mer om GastroNord-mässan.

Här kan du läsa mer om LLB-mässan.

Den perfekta montern hos ratius mässbyrå

Hos oss hittar du alla delar i monterprocessen under ett och samma tak. Diskutera dina idéer med våra designers och låt våra projektledare och vår produktionspersonal ta det från idéer till färdig monter. För oss är ingen monter för liten, och ingen mässa för stor.

Vår uppgift är att skilja dig från mängden. Stick ut, tag plats, kontakta oss.

Richard Myrén
Rikard Myrén
Projektledare

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.