Scroll Top

SVEBA DAHLEN – PRISBELÖNT MONTERDESIGN

SVEBA DAHLEN – ett varumärke i tiden

Huvudbudskapet på detta års IBA var strategiskt – att visa att Sveba Dahlen moderniserat sitt varumärke och tagit klivet in i framtiden. Ny logotyp, nya bagerimaskiner och en ny molntjänst; Sveba Connect. Dessutom hade företaget blivit en del av the Middleby Bakery Group, vilket de också ville visa.

IBA – En av de största mässorna inom bagerimaskiner

IBA är en av de största mässorna inom bagerimaskiner i världen och störst i Europa. Mässan går av stapeln vart 3:e år och är en mycket viktig strategisk mässa för Sveba Dahlen.

Målet med mässan är dels strategiskt, att visa upp sina varumärken och produktnyheter. Men det är också en kanal för utbildning och för att skapa en Vi-känsla och framtidstro för Sveba Dahlens distributörer och kunder.

Att försäljningsmålet överträffades med 34% ……..det kallar vi på Ratius Mässbyrå för ett lyckat mässdeltagande där vår monterdesign är i synk med våra kunders behov och mål.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.