Scroll Top

Maximerad monteryta med storT intryck

RATIONAL Scandinavia AB – Världsledande på köksutrustning

I en värld där varje mässmonter strävar efter att vara unik och minnesvärd, är samarbetet mellan Ratius Mässbyrå och RATIONAL Scandinavia AB ett bevis på hur en maximerad monteryta kan göra ett stort intryck och ge både utställaren och besökaren en imponerande mässupplevelse.

RATIONAL Scandinavia AB är ett företag som levererar köksutrustning till storkök och restauranger. Sedan starten 1973, har RATIONAL strävat efter att erbjuda de absolut bästa verktygen för matlagning.

Deras vision har alltid vara att göra sina kunder nöjda. Denna vision har varit motorn bakom deras framstående position som världsledande inom branschen.

Mässmonter för RATIONAL av Ratius

Projektöversikt

RATIONAL Scandinavia AB har varit kund hos oss på Ratius Mässbyrå i tre år. Under hösten ställde de ut på FFCR – Fastfood & Café & Restaurant expo i Malmö, en årlig mässa som får hela branschen att mötas. RATIONAL’s verksamhet fokuserar på att leverera högkvalitativa köksmaskiner och utrustning till den professionella matlagningen. Vårt samarbete har inte bara handlat om att skapa en monter för att exponera produkter, utan också om att skapa en helhetsupplevelse för besökarna.

Byggandet från dag ett

När vi påbörjade projektet med RATIONAL Scandinavia AB, var vår utmaning att skapa en effektiv och hållbar monter på en begränsad yta. Fokus låg på att återanvända tidigare grafik och specialsnickrade diskar för att skapa en unik monter för varje mässa. Det var viktigt att skapa en plats där kunderna inte bara kan se och känna på maskinerna utan också uppleva dem i ett fullt fungerande demokök.

“Samarbetet med Ratius är enkelt, tryggt, välorganiserat och flexibelt. Alltid positivt bemötande och snyggt blir det”

/Camilla Henning, Marketing Director, RATIONAL Scandinavia AB

Framgångsfaktor

Det som verkligen glädjer oss är att trots den begränsade ytan kunde vi integrera alla funktioner som RATIONAL Scandinavia AB behövde. Vi är också stolta över samarbetet mellan utställare och vårt designteam, vilket resulterade i en imponerande show i demoköket, som attraherande många besökare.

Utmaningarna under projektet

Att få plats med allt i montern var en utmaning, men den verkliga utmaningen låg i att lösa de tekniska frågorna bakom kulisserna i mässmontern. Som att se till att avlopp fungerar korrekt och att tillhandahålla rätt elektriska anslutningar till varje maskin

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet är något vi värdesätter högt på Ratius Mässbyrå. Genom att återanvända grafik från tidigare montrar och genom att skapa specialdesignade diskar och podier som kan återanvändas i olika konfigurationer, strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön.

Mässmonter för RATIONAL av Ratius

Sammanfattningsvis har samarbetet med RATIONAL Scandinavia AB varit en inspirerande resa där vi har lyckats skapa en väl fungerande mässmonter som också stack ut på mässgolvet. En liten monteryta med stort intryck! Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete för att skapa minnesvärda och effektiva mässupplevelser i framtiden.

Monter för RATIONAL av Ratius Mässbyrå

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Leave a comment

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.