Scroll Top

OKQ8 – EN FUTURISTISK MONTER

Vårt uppdrag var att skapa en futuristisk monter som skulle bära IDS budskap om att man är ett företag som ligger i framkant. IDS ingår i OKQ8 vilket ska synas men inte ta över. Viktigt var också att skapa en WOW faktor både vad det gäller monterdesign och aktiviteter i montern. Det övergripande budskapet ”Missa inte framtiden – Skaffa dig ett försprång med IDS” kommunicerades i print på inbjudningar, foldrar och som övergripande budskap i montern.

Skitfin! Bra placering, syntes bra. Lagom, snygg, bra. Skapade nyfikenhet, intresse. Vi fick fram det vi ville.

Vågar du ta steget? var rubriken på monterns aktivitet – VR-planka.
VR-plankan blev en riktig publikmagnet där många vågade ta steget in i montern.

Personalen hade snygga enhetliga kläder som man trivdes att arbeta i. Det var en stolt säljkår från OKQ8- IDS som arbetade i montern och de fick fram den WOW-faktor som önskades både internt och hos sina kunder.
Budskapen kommunicerades via digitala media, såsom LED-skins, 60”skärmar och Ipads.

Vi på Ratius Mässbyrå designar montrar i CAD. Konstruktionerna exporteras ut som skärfiler vilket gör att vi kan producera montern i grafiska skivor på vårt fräsbord. Konstruktionerna blir lättare och enklare att hantera byggnadstekniskt i jämförelse med en snickerikonstruktion.

Budskapen kommunicerades via digitala media såsom LED-skins och 60”skärmar och Ipads.

Vi på Ratius Mässbyrå designar montrar i CAD. Konstruktionerna skjuts ut som skärfiler vilket gör att vi kan producerade montern i grafiska skivor på vårt fräsbord. Konstruktionerna blir lättare och enklare att hantera byggnadstekniskt i jämförelse med en snickerikonstruktion.

Hans Sjöberg
Hans Sjögrip
Designer

ELMIA SPARK AWARD

Elmia har tillsammans med mässutbildningsföretaget Fairlink instiftat priset Elmia Spark Award för att uppmärksamma de tusentals utställande företag och organisationer som varje år kommer till Elmia. Nu är juryns arbete avslutat och på Elmiadagen den 21 januari avslöjas vinnarna med ära och av värdefulla priser i de tre kategorierna; Årets publikdragare, Årets nytänkare och Årets hållbarhetstänk.

OKQ8 nominerades i kategorin:

Årets hållbarhetstänk/Sustainable Exhibitor of the Year: Utställare som genom hela sitt deltagande har haft ett medvetet och konsekvent hållbarhetstänk, som dessutom resulterat i ett högt ROE (Return on event).

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.