Scroll Top
Shop-in-shop Schneider Electric av Ratius

PRODUKTDEMO-YTA FÖR PRIVATKUNDER I ELBUTIK I VEDDESTA  

Schneider Electric – sedan många år tillbaka kund hos Ratius Mässbyrå – kontaktade oss då de ville framhäva sina konsumentprodukter i butiksmiljö i en så kallad shop-in-shop-lösning.  

Scheider Electric jobbar med elektronikprodukter och elektriska styrsystem, och ville göra en satsning för att synliggöra sitt stora utbud för privatkunder i butik. Vi på Ratius antog oss uppgiften med stor entusiasm. Slutresultatet blev en flödesmässigt välfungerande yta med fokus på produktexponering, där vi även fick införliva hållbarhetsaspekten, vilket är något både kunden och vi på Ratius brinner för. 

SHOP-IN-SHOP I ELBUTIK 

Energieffektiva lösningar och hållbarhet genomsyrar allt Schneider Electric gör, så även vad gäller monterdesign. Därför valde vi att återanvända delar av montern som vi tagit fram några månader tidigare till Hem & Villamässan.  

Vi på Ratius vill gärna införliva ett cirkulärt förhållningssätt i våra projekt. Därför var i extra glada att vi fick tillfälle att återanvända en av våra montrar och på så sätt optimera resursanvändningen.  

Montern från Hem & Villamässan och som skapats av vår designer Karin Lundeborg, omvandlades till en praktisk och hållbar butikslösning. Montern behövde dock anpassas till butiksmiljö genom att komplettera med fler produkter för exponering av ett mer komplett produktsortiment. Den färdiga butiksmontern fungerade utmärkt för att exponera Schneider Electrics gedigna sortiment av elektriska apparatserier, styrsystem och brytare för att vägleda butikskunderna i valet av produkt.  

Ratius shop-in-shop för Schneider Electric I Elbutik Veddesta

MONTERLÖSNINGAR I BUTIKSMILJÖ 

Syftet med shop-in-shop-montern var att framhäva det gedigna produktutbudet, ge kunderna möjlighet att bekanta sig med produkterna och få svar på eventuella frågor, även då butikspersonal inte finns i närheten. Montern blev ett välkommet inslag i butiksmiljön och erbjuder kunderna ett lätt sätt att testa och känna på produkten, hitta artikelnummer och hyllplats för att sedan lätt hitta sin valda produkt i butikshyllan. 

Att återanvända delar av mässmontern var ett smart, hållbart och kostnadseffektivt val som såväl vi på Ratius som Schneider Electric uppskattade. 

Vid öppnandet av Elbutiken i Veddesta fick Schneider Electric möjlighet att presentera sina produkter och lösningar för konsumenter i en shop-in-shop-lösning på 12×7 meter. För att framhäva och exponera varumärket och produkterna på rätt sätt, använde vi oss av Schneider Electrics monterlösning från Hem & Villa-mässan. Ytan var uppdelad i olika miljöer med anpassade produkter som inspirerade”.

MADELEINE NORSTEDT, PROJEKTLEDARE RATIUS

PERMANENTUTSTÄLLNING, MÄSSA ELLER EVENT – VI HJÄLPER DIG STICKA UT FRÅN MÄNGDEN 

Schneider Electric är kund hos Ratius sedan år 2009, och under åren har vi fått äran att leverera ett stort antal mässmontrar i alla tänkbara storlekar och former. Utöver det har vi designat, tillverkat och levererat material till permanentutställningar och events – allt från tygväggar till dekaler och hopfällbara diskar. Det långa samarbete ger möjlighet att tänka både hållbart och skalbart när det kommer till utformningen av nya monterlösningar. 

Schneider Electric shop-in-shop av Ratius Mässbyrå

BESÖK SCHNEIDER ELECTRICS SHOP-IN-SHOP DU OCKSÅ! 

Vill du ta en närmare titt på Schneider Electrics shop-in-shop-lösning? Ta en tur till Elbutik i Veddesta, där du kan uppleva den på plats. Det är en fantastisk möjlighet att utforska och inspireras av deras innovativa produkter och lösningar i butiksmiljö. 

Schneider Electric fortsätter att visa vägen inom energihantering och automation, och Elbutiken i Veddesta ger dig en förstklassig möjlighet att se deras vision i verkligheten. 

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Leave a comment

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.