Scroll Top

Fasadskyltar för butiker och företag

Fasadskylt Ratius

Fasadskylt till ditt företag

En fasadskylt hjälper dig att synas med ditt varumärke och fånga besökarens uppmärksamhet. Den hjälper också de som passerar eller de som ska besöka ditt företag att hitta rätt. En fasadskylt informerar och visar upp ditt unika företagsnamn både på kort och långt avstånd beroende på vilken storlek du väljer på din skylt. Vi erbjuder fasadskyltar i många olika material och storlekar, med eller utan belysning.

När du låter oss hjälpa dig med din fasadskylt får du också en projektledare som ger dig råd och kunskap kring bestämmelser gällande fasadskyltar. Det är till exempel viktigt att ta reda på om det behövs bygglov innan större skyltar monteras på hus. Hör av dig till byggnadsnämnden i din kommun för att klargöra vad som gäller för just din fastighet.

FASADSKYLTAR MED & UTAN BELYSNING

Vi hjälper dig att skapa en skräddarsydd fasadskylt med eller utan belysning. Vi producerar fasadskyltar i allt från plåt till akryl och med inbyggd LED eller helt utan belysning. För oss är det viktigt att hitta rätt känsla för just ert varumärke så fasadskylten blir representativ med hög igenkänningsfaktor för förbipasserande.

Fasadskyltar med LED är miljövänliga och energisnåla, de ger ett modernt intryck och syns mycket bra på håll, även i mörker. Vi hjälper dig med helheten kring din nya fasadskylt – från design till montering och vi kan även hjälpa dig att renovera en befintlig fasadskylt.

Flaggskyltar

En flaggskylt passar dig som behöver en skylt som sticker ut från fasaden, till exempel för ett företag eller en butik som ligger på en gågata. Flaggskylten syns väl på gator och torg där människor promenerar förbi då den monteras i rät vinkel ut från fasad/vägg. För att synas extra bra kan du välja en flaggskylt med LED-ljus inuti. Vi erbjuder också smidesskyltar och emaljskyltar för en mer traditionell känsla på din fasadskylt.

Vad påverkar valet av fasadskylt?

Att köpa fasadskylt från oss ska inte vara svårt, våra kunniga och erfarna designers och projektledare hjälper dig att välja rätt fasadskylt för ditt ändamål. Vi kan anpassa och skräddarsy din fasadskylt i det oändliga, men tillsammans hittar vi rätt känsla och rätt förutsättningar för att er fasadskylt ska gå i linje med resten av er företagsprofil.

Fasadskyltar kan utformas på 1000 olika sätt och påverkas av skyltens placering, material, storlek, väder och vind, monteringsmöjligheter, eventuella bygglov och om man vill ha med eller utan belysning och en rad andra faktorer som är viktiga att ta hänsyn till. Därför har vi inget fast pris på fasadskylt hos oss, vi ber dig i stället höra av dig för vidare information kring förutsättningarna för just din fasadskylt.

Vi erbjuder också LED-skyltar, små skyltar, folier för dörr och fönster och mycket mer.

FRÅGA OSS OM FASADSKYLTAR

Vi har mer än 50 års erfarenhet av design, projektledning, produktion och montage av alla tänkbara skyltar. Fasadskyltar och byggskyltar kräver ofta en mycket säker konstruktion för att bära under alla tänkbara väder, vi hjälper dig med helheten så att konstruktioner håller år efter år.

För att underlätta när du ska köpa en fasadskylt så erbjuder vi en helhetslösning med design, produktion, projektledning och montering.

Hos oss på Ratius får du en fasadskylt helt anpassad dina önskemål och varumärkets identitet. Hos oss är ingenting omöjligt och bara fantasin kan sätta stopp för designen på er fasadskylt. Vi hjälper er genom hela processen.

 • LED-skyltar, ljuslådor och belysta fasadskyltar
 • Formskurna och utskurna fasadskyltar
 • Fasadvepor och banderoller
 • Design, produktion och montering
Kontakta oss för OFFERT

Vi har lång erfarenhet av fasadskyltar och hjälper dig gärna att hitta den rätta lösningen för ert behov.

Välkommen till Ratius – 50 års erfarenhet av möten och events.

 • Fasadskylt med & utan belysning
 • Från design till montage
 • LED-skyltar
 • Plåtskyltar
 • Flaggskyltar
 • Byggskyltar

  Intresserad av

  MässmonterRoadshow/eventInredning kontor/butikRollup/Portabla system/FlaggorSkyltar/BanderollerBildekorDesign

  Jag har läst genom villkoren för användning av personuppgifter och integritetspolicy.

  Läs vår integritetspolicy

  Preferenser
  Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.