Scroll Top
dialect grafisk profilering

Grafisk profilering i norrtälje

Från dekor till läcker skylt

Dialect Roslagen

Nya grafiska manér – nya lösningar! Ditt varumärke är din identitet och det är viktigt att du exponerar ditt varumärke på rätt sätt. Att det behandlas varsamt och efter de riktlinjer ni har satt upp.

Här ser ni vår kund Dialect’s nya grafiska manér i deras butik i Norrtälje!

grafisk profilering norrtälje

“Nu följer även butikslokalen våra nya grafiska manér, tack vare fint samarbete med Ratius Mässbyrå”

Marcus Wallgren, Försäljningschef

Dialect
grafisk profilering i norrtälje

Grafisk profilering i färgaffären i norrtälje

Färgaffären i Norrtälje – Den nyöppnade färgbutiken där vi på Ratius är helhetsleverantör från design av företagslogga till produktion och montering av skyltar och dekor.

Vi har även hjälpt till med ytorna inne i lokalerna. Kassadisken har fått sig en make over och klätts med printad vinyl. Vi på Ratius hjälper dig med allt ifrån skiss och idé till produktion och montering. Vi gör all grafisk produktion inhouse och har därför kontroll över hela processen.

disk i butiken
färgaffären

“Ratius hjälper oss med alla våra tankar och projekt och tar dem från idé till verklighet. Nu syns vår nya butik tydligt i området och vi är glada för vårt löpande samarbete”

Johan Pommer, Butiksägare

färgaffären

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Segers monter på Umami 2023
27 feb: Så skapar du mässans bästa monter

Skapa mässans bästa monter med hjälp av våra tips, uppdelade i 4 faser, som hjälper dig att hålla fokus på ditt mål att skapa bästa tänkbara mässmonter. I de fyra faserna delar vi med oss av mer än 50 års kunnande kring att projektleda mässmontrar och utställningar. Skriv ut listan för att spara till nästa mässplanering eller ta vår hjälp med helheten.

Ratius-tips-monter-1
15 feb: 5 tips för ett lyckat mässdeltagande

Är du inte en ninja i planering? Då ska vi göra det enkelt för dig genom 5 väldigt enkla tips som du kan följa för att få din mässmonter på banan. Från tidsplan till reflektion. Men om du istället vill ge dig på att bli(!) en ninja i monterplanering så kika istället på vårt senaste inlägg där du får helheten uppdelad i 4 faser!

Montersystem för alla typer av mötesplatser
17 dec: Montersystem för alla typer av mötesplatser

Med portabla system kan du på ett enkelt sätt skapa något unikt varje gång du använder det. Modulära och flexibla system bestående av lättviktsaluminium och tygprint. De passar lika bra som fondväggar i teamsmöte, som för den mindre säljaktiviteten i köpcentrumet eller för ditt utomhusevent.

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.