Scroll Top
OKQ8

Events – närhet som säljer

UTOMHUSEVENT OKq8

Det finns inget som kan ge er målgrupp en så genomgripande upplevelse som ett väl genomfört event. Vi levererar effektfulla eventmiljöer i alla sorters lokaler, ni står för innehållet och vi på Ratius Mässbyrå skapar scenografin.

“Ratius är en fantastisk leverantör och vi använder dem som montörleverantör till de större mässorna vi medverkar på. De tar våra ofta diffusa briefer och åstadkommer “mitt-i-prick”-leveranser. Dessutom är de väldigt transparenta, använder pengarna klokt och är bra problemlösare. Jag gillar hur de blandar reella saker med fiktiva ting som får det väldigt levande. Men kanske det bästa av allt att de är väldigt härliga att arbeta med. Jag längtar till att mässorna öppnar upp igen så jag får hänga med Ratiusgänget och skapa nya mötesplatser som skapar försäljning.”

Linda Barkman, Head of Marketing and CRM B2B Sales

OKq8

UTOMHUSEVENT – tillgängligt och inbjudande

Här ser ni vår kund OKQ8’s utomhusevent  snyggt, inbjudande och lättillgängligt!

utomhusevent

Hos oss på Ratius hittar du alla delar i processen under ett och samma tak. Diskutera dina idéer med våra designers och låt våra projektledare och produktionspersonal ta det från idéer till verklighet. Vår uppgift är att skilja dig från mängden.

okq8 utomhusevent

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

FLER NYHETER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.