Scroll Top

HP OMEN – EN MONTER ATT MINNAS

HP OMEN PÅ DREAMHACK

HP’s montrar på Dreamhack är alltid kreativa och nydanande! OMEN kom ut på marknaden så sent som bara för några år sedan. Genom effektivt marknadsföringsarbete och montrar utöver det vanliga har de tagit stora marknadsandelar på mycket kort tid.

MONTER MED HAPPENINGS UTÖVER DET VANLIGA

Happenings utöver det vanliga kan vara i form av HP Omen-ambassadörer – såsom kända youtubers och gamers – som deltar i livesändingar och turneringar i montern. Bland annat hade man en wipe-out (6 m i diameter) där man körde laserturneringar samtidigt som wipern snurrade runt.

Fotograferingar framför Meet & Greet och dagens guldbiljett i Cash & grab kuren gjorde montern till en succé.

Förutom ovanstående hade man en satellitmonter i D-hallen där man skapade live-sändningar som visades i ”stora montern” och såklart i hela världen.

Ratius skapar kreativa, funktionella miljöer som gör det möjligt för människor att mötas både nationellt och internationellt. Vi erbjuder allt från mässmontrar, monterdesign, utställningar och monterbyggnation till roadshows, event och grafisk profilering av ditt varumärke. Vi har vunnit designpriset “Årets monter” i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. Läs mer om monterdesign och monterbyggnation.

SE FLER REFERENSER

Preferenser
Denna integritetspolicy anger typ, omfattning och ändamål med insamlandet, behandlingen och användningen av de personuppgifter som du väljer att dela med dig av när du kommunicerar med oss via telefon, epost och brev samt när du besöker RATIUS hemsida www.ratius.se (nedan”hemsidan”). Observera att det inte är ett krav att du lämnar ut personuppgifter för att du ska kunna använda vår hemsida.